«Frosted Flakes»: Οι Migos οργανώνουν το δικό τους «La Casa de Papel»

Το «La Casa de Papel» των Migos.

Οι Migos παρουσιάζουν το κινηματογραφικό music video για το τραγούδι τους «Frosted Flakes» που συμπεριλαμβάνεται στη νέα συλλογή «Control the Streets, Vol. 2» της Quality Control.

Η Quality Control έχει εξελιχθεί με σταθερά και ανοδικά βήματα σε μία από τις πιο αξιοθαύμαστες δισκογραφικές εταιρείες των τελευταίων ετών, κατά μήκος των οποίων έχει συστήσει superstars της hip-hop σκηνής όπως οι Migos, Lil Yachty, Lil Baby και πολλούς άλλους.

Η συλλογή «Control the Streets, Vol. 1» κυκλοφόρησε το 2017 περιλαμβάνοντας συμμετοχές από τους αστέρες της εταιρείας αλλά και τρίτων καλλιτεχνών, τόσο διάσημων (Cardi B) όσο και πρωτοεμφανιζόμενων (City Girls).

Το «Control the Streets, Vol. 2» περιέχει 36 τραγούδια και κυκλοφορεί από τις Quality Control Music / Motown Records / Universal Music, ακολουθώντας το ίδιο σχεδιάγραμμα με τον προκάτοχό του.

Οι Migos και ο Lil Yachty είναι επικεφαλής της συλλογής, ενώ παίρνουν μέρος επίσης οι Travis Scott, Meek Mill, Gucci Mane, French Montana, Young Thug, Playboi Carti, PnB Rock, Megan Thee Stallion, Stefflon Don, City Girls και ανερχόμενες φωνές όπως οι Renni Rucci, 24 Heavy, Rylo Rodriguez και άλλοι.

Το «Frosted Flakes» είναι ένα καινούργιο τραγούδι των Migos που αποτελεί κομμάτι του «Control the Streets, Vol. 2». Σημειώνεται ότι από το τραγούδι και από το video clip του απουσιάζει ο Offset, ο οποίος εμφανίζεται όμως σε άλλα τραγούδια της συλλογής.

Στο music video για το «Frosted Flakes», που σκηνοθέτησαν οι Daps και Quavo, παρακολουθούμε το σχεδιασμό και την εκτέλεση μίας «τέλειας ληστείας» τράπεζας από το hip-hop συγκρότημα.

Αφού ξεπερνούν τα εμπόδια που βρίσκουν μπροστά τους, ο Quavo κρέμεται από την οροφή για να περάσει από το σύστημα ασφαλείας με λέιζερ και ο Takeoff πυροβολεί τους φρουρούς. Οι δύο ράπερ φεύγουν από την τράπεζα με σάκους γεμάτους με λεφτά, διαμάντια και χρυσό. Ωστόσο όταν φτάνουν το αυτοκίνητό τους διαπιστώνουν ότι τους έχει στήσει παγίδα η γυναίκα που υποτίθεται ότι θα τους βοηθούσε στη ληστεία.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ