«f*ck, i’m lonely»: Lauv και Anne-Marie συνεργάζονται για το soundtrack του «13 Reason Why»

Η μεγαλύτερη ανομολόγητη αλήθεια μετά από ένα χωρισμό.

Ο Lauv συνεργάζεται με την Anne-Marie στο νέο single «fuck, i’m lonely».

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο soundtrack για την τρίτη σεζόν της σειράς «13 Reason Why» (13 Γιατί) του Netflix, αλλά και στο επερχόμενο debut album του 24χρονου Αμερικανού, το οποίο έχει τον τίτλο «~how i’m feeling~».

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμπεριληφθεί το “fuck, i’m lonely” στο soundtrack του “13 Reasons Why”», λέει ο Lauv.

«Πιστεύω ότι η σειρά έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, αλλά καθώς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου “13 Reasons Why”: Όταν το παρακολουθήσετε, παρακολουθήστε το με προσοχή, ξεκινήστε με ένα στενό φίλο με τον οποίο νιώθετε ότι μπορείτε να είστε ειλικρινείς μαζί του», προσθέτει.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με την Anne-Marie, ο Lauv σχολιάζει: «Τη συνάντησα και την είδα πρώτη φορά ζωντανά όταν εμφανιστήκαμε μαζί στο Wembley. Είναι αρκετά… ανόητη, αλλά με έναν τρόπο που έχει swag. Είναι πολύ καλή performer και τα ρούχα της είναι απίθανα.»

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και δημιουργός αναφέρει: «Το αγαπώ αυτό το τραγούδι και αγαπώ και τον Lauv. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το μοιραζόμαστε με όλους.»

«Ποτέ δεν μου άρεσε να παραδεχθώ ότι μου έλειπε κάποιος μετά από ένα χωρισμό. Οπότε ορίστε ένα τραγούδι που το κάνει για εμένα. Απολαύστε το!», ολοκληρώνει.

Ο τρίτος κύκλος του «13 Reason Why», με παραγωγό τη Selena Gomez, έρχεται στο Netflix στις 23 Αυγούστου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ