Ed Sheeran: Το video clip για το «Nothing On You» με τους Paulo Londra και Dave

Μία νυχτερινή βόλτα με ποδήλατο στους άδειους δρόμους του Λονδίνου απολαμβάνει οEd Sheeran μαζί με τους Paulo Londra και Dave.

Εικόνα απέκτησε η συνάντηση του Ed Sheeran με τον Paulo Londra και τον Dave στο δίγλωσσο τραγούδι «Nothing On You».

Πρόκειται για το επόμενο music video από τη νέα δισκογραφική δουλειά «No. 6 Collaborations Project» του Ed Sheeran, ένα άλμπουμ που αποτελείται αποκλειστικά από συνεργασίες και κυκλοφορεί από τις Asylum / Atlantic Records / Warner Music.

Το άλμπουμ έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει παραμείνει για δύο διαδοχικές εβδομάδες στο Νο. 1 του «Billboard 200» στις ΗΠΑ, έχοντας ντεμπούτο στην κορυφή και στις δύο χώρες. Στην Ελλάδα έκανε είσοδο στο Νο. 3 του Album Sales Chart της IFPI.

Ο Ed Sheeran ενώνει δυνάμεις στο «Nothing On You» με τον Αργεντινό ράπερ Paulo Londra και με τον Βρετανό ράπερ, τραγουδιστή και πιανίστα Dave.

Όπως αποκάλυψε ο Londra σε συνέντευξή του στο «Billboard», η συνεργασία τους προέκυψε τη στιγμή που το «No. 6 Collaborations Project» είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, όμως πρόλαβε να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ.

Το music video για το «Nothing On You» έχει γυριστεί στο Λονδίνου υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη διαδικτυακή πλατφόρμα SBTV. Οι τρεις καλλιτέχνες απολαμβάνουν μία νυχτερινή βόλτα με το ποδήλατο στους άδειους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Nothing On You» αποτελεί το πρώτο τραγούδι του Ed Sheeran που περιέχει ισπανικούς στίχους.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ