«Cuidao por Ahí»: J Balvin & Bad Bunny σε ένα ανατρεπτικό video clip που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Οι γραφικές εικόνες της Μυκόνου και το ιδιαίτερο concept του βίντεο συνθέτουν μία εικόνα αναμφίβολα πρωτότυπη.

Ο J Balvin και ο Bad Bunny παρουσιάζουν το ανατρεπτικό music video του τραγουδιού «Cuidao por Ahí» (Πρόσεχε), το οποίο γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο συνεργατικό άλμπουμ με τίτλο «Oasis» που κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο από τη Universal Music Latin ο Κολομβιανός τραγουδιστής και ο Πορτορικανός ράπερ.

Ο J Balvin και ο Bad Bunny, στενοί φίλοι με αδελφικό δεσμό, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα δισκογραφικό εγχείρημα – ορόσημο που ταξιδεύει τον ακροατή σε μία καλοκαιρινή, μουσική «Όαση» με έντονες επιρροές από την κουλτούρα της Καραϊβικής.

Οι δύο κορυφαίοι αστέρες της latin μουσικής σκηνής έδωσαν μορφή στο «Cuidao por Ahí» επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του βραβευμένου Colin Tilley (Justin Bieber, Nicki Minaj, Kendrick Lamar, Halsey).

Το ανατρεπτικό music video του «Cuidao por Ahí» αποτελεί φόρο τιμής στον παλαίμαχο παλαιστή Sting του WWE και στην κλασική ταινία θρίλερ «Donnie Darko» (2001) του Richard Kelly, εξ ου και το χαρακτηριστικό μακιγιάζ στα πρόσωπα του J Balvin και του Bad Bunny.

Οι γραφικές εικόνες του κυκλαδίτικου νησιού και το ιδιαίτερο concept συνθέτουν μία εικόνα αναμφίβολα πρωτότυπη και πρωτοποριακή.

Την παραγωγή του «Cuidao por Ahí» έχει αναλάβει ο έμπειρος Tainy.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ