BTS: Τηλεοπτική σειρά για τη συνάντηση και την πορεία του boy band

Στη μικρή οθόνη θα επεκταθούν οι BTS.

Η φρενίτιδα για τους BTS έχει κυριαρχήσει στη μουσική βιομηχανία και θα συνεχίσει να εξαπλώνεται σε άλλους τομείς, καθώς το K-pop συγκρότημα ετοιμάζει τη δική του τηλεοπτική σειρά.

Η σειρά θα επικεντρωθεί στην πορεία των επτά μελών του boy band, από την πρώτη συνάντησή τους έως την άνοδο στην κορυφή.

Οι V, J-Hope, RM, Jin, Jimin, Jungkook και Suga δεν θα συμμετάσχουν στη σειρά που βρίσκεται στα σκαριά. Τα μέλη του συγκροτήματος θα υποδυθούν νεαροί ηθοποιοί.

«Η ιστορία θα επεκταθεί σταδιακά για να συμπεριληφθούν και άλλοι καλλιτέχνες από τη δισκογραφική εταιρεία μας», δήλωσε σε εταιρική συνέντευξη τύπου ο Bang Si-hyuk, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Big Hit Entertainment.

«Η Big Hit προετοιμάζει αυτήν την περίοδο μια δραματική σειρά μαζί με μια κορυφαία κορεατική εταιρεία παραγωγής, βασισμένη στο Σύμπαν του Bangtan. Η σειρά προορίζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2020», συνέχισε.

«Θα είναι μία ιστορία που θα διαδραματίζεται στο Σύμπαν του Bangtan και θα αφορά τον τρόπο με τον οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα επτά αγόρια», τόνισε.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου αποκαλύφθηκε επίσης ότι οι πρόσφατες συναυλίες των BTS στη Σεούλ και  στη Πουσάν απέφεραν στην οικονομία της Νότιας Κορέας το ποσό των 481,3 δισεκατομμυρίων γουόν (περίπου 359 εκατ. ευρώ).

BTS - Bangtan Boys - Hit Channel

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ