Billie Eilish: Η στιγμή που κανείς δεν πίστεψε στο ταλέντο της

Πολλοί δεν πίστεψαν στο ταλέντο της Billie Eilish, όμως αυτοί που το έκαναν παραμένουν ακόμη δίπλα της.

Η Bilie Eilish κοσμεί το εξώφυλλο για το επετειακό τεύχος των 20 ετών «V Magazine» και μιλά στον Pharrell Williams για τα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα συνάντηση με δισκογραφική ή εταιρεία management, ήμουν 13. Νομίζω ότι οι μόνοι άνθρωποι που δεν με κοίταζαν με τρόπο που να έλεγε ότι θα κάνω άσχημη καριέρα, ήταν οι άνθρωποι που κατέληξα να δουλεύω μαζί τους», λέει.

«Όλοι έλεγαν: “Ω, είσαι 13, πρόκειται να σε χρησιμοποιήσουν”. Κι εγώ τους απαντούσα: “Εσείς είστε αυτοί που θα χρησιμοποιούσαν στις καταστάσεις για τις οποίες μιλάτε”. Οπότε, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό», περιγράφει.

Η Billie Eilish εξηγεί ότι οι μοναδικοί άνθρωποι που δεν ήταν προκατειλημμένοι, ήταν εκείνοι με τους οποίους ένιωσε να συνδέεται.

«Είμαι πραγματικά, πραγματικά τυχερή που βίωσα αυτήν την εμπειρία με τη δισκογραφική εταιρεία μου, την ομάδα μου και με όλους, επειδή ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με ανθρώπους που να προσπαθήσουν να με βάλουν σε διαφορετική κατεύθυνση, μία κατεύθυνση στην οποία δεν θα ήθελα να οδηγηθώ», αναφέρει στο «V Magazine».

«Νομίζω ότι αυτό έγινε επειδή πάντα ήμουν το άτομο που ξέρει τι θέλει και αν δεν είναι αυτό που θέλω, τότε δεν πρόκειται να το κάνω», συνεχίζει.

Η νεαρή τραγουδίστρια σχολιάζει ότι έχει καταφέρει να παραμείνει προσγειωμένη παρά την τεράστια επιτυχία της επειδή απέκτησε μία συγκεκριμένη νοοτροπία όταν η κατάσταση άρχισε να φαντάζει αρκετά εξωπραγματική.

«Είναι τρελό το πόσο γρήγορα μπορεί το σώμα σου να προσαρμοστεί σε συγκεκριμένες εμπειρίες, οι οποίες στη συνέχεια σταματούν να είναι το ίδιο διασκεδαστικές. Ή, μάλλον, οι εμπειρίες μοιάζουν περισσότερο γνώριμες», τονίζει. «Έτσι πρέπει να κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά και να τσακώνω τον εαυτό μου όταν κάνω παράπονα.»

Το τεύχος Σεπτεμβρίου του «V Magazine» με την Billie Eilish στο εξώφυλλο κυκλοφορεί στις 26 Αυγούστου.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ