Ariana Grande: Τα παρασκήνια και οι καλύτερες στιγμές από το «Lollapalooza 2019»

Την ανασκόπηση της εμφάνισή της στο «Lollapalooza 2019» παρουσιάζει η Ariana Grande.

Η Ariana Grande μοιράζεται τα παρασκήνια των προετοιμασιών αλλά και τις καλύτερες στιγμές από την πρόσφατη εμφάνισή της στο «Lollapalooza 2019».

Η Αμερικανίδα pop star ήταν επικεφαλής στο γνωστό μουσικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα ετησίως στο ιστορικό Grant Park του Σικάγου και έριξε την αυλαία των τετραήμερων εκδηλώσεων τον πιο ιδανικό τρόπο.

Η Ariana Grande και οι Social House παρουσίασαν για πρώτη φορά στη σκηνή του «Lollapalozza 2019» το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «Boyfriend», το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Αυγούστου.

Αν και το setlist της συναυλίας βασίστηκε στο πρόγραμμα της περιοδείας «Sweetener World Tour» που είναι σε εξέλιξη, η προσθήκη του «Boyfriend» χρειαζόταν τις απαραίτητες πρόβες προκειμένου να παρουσιαστεί στη σκηνή ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Σε ένα σύντομο βίντεο (διάρκειας τριών λεπτών) που δημοσιεύθηκε στο YouTube, παρακολουθούμε την Ariana Grande και τους Social House σε στιγμιότυπα από τις πρόβες του κατά τη διάρκεια της εκμάθησης της χορογραφίας για το «Boyfriend».

Την παράσταση κλέβει ο Tolouse, ο συμπαθέστατος σκύλος της τραγουδίστριας, ο οποίος έχει εμφανιστεί ακόμα και στο video clip του «7 Rings» και έχει βραβευθεί στα iHeartRadio Music Awards 2018 ως το «Πιο Γλυκό Κατοικίδιο Μουσικού».

Στη συνέχεια βλέπουμε στιγμές από την εμφάνιση της Ariana Grande στο «Lollapalooza 2019», την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Το τέλος της συναυλίας σήμανε και την ολοκλήρωση του φεστιβάλ για φέτος, με λαμπερά πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ