Ariana Grande και Social House παρουσίασαν πρώτη φορά ζωντανά το «Boyfriend»

Στο «Lollapalooza 2019» έγινε το ντεμπούτο του «Boyfriend».

Η Ariana Grande και οι Social House παρουσίασαν πρώτη φορά ζωντανά τη συνεργασία τους στο νέο τραγούδι «Boyfriend».

Η αστέρας της pop έριξε την αυλαία του φεστιβάλ «Lollapalooza 2019», το οποίο διεξάγεται ετησίως στο ιστορικό Grant Park του Σικάγο, με μία μοναδική εμφάνιση την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Το πρόγραμμά της βασίστηκε σε ένα συρρικνωμένο setlist της περιοδείας «Sweetener World Tour», το οποίο περιείχε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της Ariana Grande, όπως το «7 Rings», το «Thank U, Next», το «No Tears Left to Cry» και το «Dangerous Woman», μεταξύ άλλων.

Η μοναδική προσθήκη ήταν το ολοκαίνουργιο single «Boyfriend» που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή (02/08) και ήδη σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Boyfriend» βρέθηκε στο Νο. 1 της κατάταξης του Spotify για τις ΗΠΑ, ενώ με αγωνία αναμένεται το ντεμπούτο που θα πραγματοποιήσει το τραγούδι στο «Billboard Hot 100», όπως και στα επίσημα charts άλλων μεγάλων αγορών.

Η Ariana Grande κάλεσε στη σκηνή του «Lollapalooza» τους Social House, οι οποίοι τη συνοδεύουν στο «Sweetener World Tour», και τραγούδησαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους.

Τα εισιτήρια για το «Lollapalooza 2019» είχαν εξαντληθεί, όμως το φεστιβάλ μεταδόθηκε μέσω YouTube δωρεάν σε ολόκληρο τον πλανήτη, με τους διοργανωτές να ακολουθούν τις αντίστοιχες πρακτικές άλλων εκδηλώσεων.

Στο τετραήμερο φεστιβάλ εμφανίστηκαν επίσης οι Childish Gambino, twenty one piltos, Tame Impala, The Chainsmokers, J Balvin και πολλά ακόμη ονόματα.

 



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ