Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna & J Balvin συνεργάζονται στο smash hit «China»

Η πιο εκρηκτική latin συνεργασία του καλοκαιριού.

Ο Anuel AA συμπράττει με τον Daddy Yankee, την Karol G, τον Ozuna και τον J Balvin για τη δημιουργία του «China», ένα remix του mega-hit «It Wasn’t Me» του Shaggy που κυριάρχησε στα ραδιόφωνα πριν δύο δεκαετίες.

Το ηλεκτρισμένο music video του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει πάνω από 366 εκατομμύρια προβολές ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του.

Το «China» προσθέτει στο «It Wasn’t Me» μία reggaeton απόχρωση με EDM πινελιές και καινούργιους, ισπανικούς στίχους.

Ο ακαταμάχητος ρυθμός του και τα all-star ονόματα που συμμετέχουν, το έχουν αναδείξει στο κορυφαίο τραγούδι των τελευταίων ημερών.

Πριν ένα χρόνο ο Anuel AA έγραψε ιστορία στη latin μουσική βιομηχανία. Μετά από δέκα μήνες καταδίκης σε ομοσπονδιακή φυλακή των ΗΠΑ, ο Πορτορικανός ράπερ απέδειξε τις ικανότητες του κυκλοφορώντας το άλμπουμ «Real Hasta La Muerte».

Έχοντας ανακτήσει την αξιοπιστία του και τη θέση του ως πρωτοπόρος στο είδος της latin trap, ο Anuel AA κάνει δυνατά τα αδύνατα και συγκεντρώνει στο «China» τον δημοφιλή Ozuna, τον θρυλικό Daddy Yankee, την ταλαντούχα (και σύντροφό του) Karol G και τον περιζήτητο J Balvin.

Το music video του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Marlon P και βρίσκεται εδώ και τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του YouTube παγκοσμίως, αποτελώντας ήδη ένα από τα 17 δημοφιλέστερα βίντεο για το 2019.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ