Antonella: «Αν εκπροσωπείς τον εαυτό σου με την αλήθεια του, σίγουρα θα ξεχωρίσεις»

Τις δικές της συμβουλές δίνει η Antonnela στους νέους που θέλουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι.

Η Antonella έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Teenage Girl».

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού τραγουδιού της, το εκρηκτικό «Balkan» που είναι διαθέσιμο από τη Minos EMI / Universal, η Antonella μεταλαμπαδεύει τις εμπειρίες από τον τομέα μουσικής και νουθετεί τα νέα παιδιά που ονειρεύονται επαγγελματική πορεία στο χώρο.

Τι συμβουλή θα έδινε σε έναν έφηβο που θέλει να κάνει καριέρα στο τραγούδι; Πώς να ξεκινήσει;

«Επειδή πολλά παιδιά με ρωτούν, τους λέω πάντα το εξής: Να μην ακούν ποτέ τους γύρω, να πιστεύουν χωρίς αμφιβολία στον εαυτό τους και αν είναι σίγουρη ότι αυτό πραγματικά θέλουν με όλο τους το είναι, να μην πάψουν ποτέ να το κυνηγούν. Να έχουν ξεκάθαρο το στόχο τους και να επιμένουν», απαντά.

Πιστεύει ότι οι μουσικές σπουδές είναι σημαντικές για ένα νέο παιδί που ονειρεύεται καριέρα σε αυτό το χώρο ή δουλειά και το ταλέντο είναι αρκετά;

«Σαφώς οι μουσικές σπουδές είναι χρήσιμες. Είναι σημαντικά εργαλεία για την εξέλιξη του καθένα. Αν όμως κάποιος δεν έχει σπουδάσει και το λέει η ψυχή του, πίστεψέ με, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχει. Αυτό είναι ταλέντο! Έχουμε τόσα παραδείγματα… Γιατί η καλλιέργεια και η εξέλιξη σε αυτή τη δουλειά έρχεται επειδή το θες, το ψάχνεις, θες να μάθεις. Πάνε όλα μαζί. Θες να γίνεις καλύτερος.»

Τι πιστεύει ότι είναι αυτό που κάνει έναν καλλιτέχνη να ξεχωρίζει;

«Ξεχωρίζεις με αυτό που πραγματικά είσαι και όχι με αυτό που δεν είσαι. Αν εκπροσωπείς τον εαυτό σου με την αλήθεια του και δεν προσποιείσαι, σίγουρα θα ξεχωρίσεις. Αποδεδειγμένα πράγματα», λέει η Antonella.

Antonella - Balkan - Official Music Video

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ