7η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας το Σάββατο 31 Αυγούστου

Το Σάββατο 31 Αυγούστου η Καλαμάτα μετατρέπεται σε μια μεγάλη γιορτή με την 7η Λευκή Νύχτα που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, με την συμμετοχή και την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Δήμος Καλαμάτας και οι επαγγελματίες επιχειρηματίες της πόλης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται την φθινοπωρινή σεζόν με μια  “μια βραδιά αγορών σε πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα της πόλης, που ειδικά για την Λευκή Νύχτα θα έχουν φοβερές προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τους τα προϊόντα, αλλά και μια νύχτα με πολλή διασκέδαση, μουσική και παράλληλες εικαστικές, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας. Από τις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου έως και τα ξημερώματα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου  η Καλαμάτα μετατρέπεται από άκρη σε άκρη σε μια μεγάλη γιορτή.  

Η επιλογή του Αυγούστου για την πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας εκτιμά οτι είναι ο μήνας κατά τον οποίο παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση στην πόλη και αύξηση της επισκεψιμότητας. Έτσι λοιπόν και φέτος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Δήμου, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συμφέρουσες αγορές στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας. Αυτή η εμπορική βραδιά θα αποτελέσει, επίσης, σημαντική τόνωση για την εμπορική και επιχειρηματική κοινότητα της πόλης”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ