50% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα από το Genesis Men’s Fashion για την Λευκή Νύχτα 2019

Το Genesis Men’s Fashion πρωτοπορεί εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και των αξεσουάρ έχοντας κερδίσει την εκτίμηση, τον σεβασμό και την προτίμηση του ανδρικού πληθυσμού της πόλης.

Έχοντας όλες τις γνωστές φίρμες, το κατάστημα Genesis Men’s Fashion ντύνει τον άνδρα καταναλωτή από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τα καλύτερα προϊόντα σε ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ, για κάθε περίσταση. Εκεί ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρεί μεγάλη ποικιλία σε κάζουαλ αλλά και επίσημο ντύσιμο,  όλων των γνωστών εταιριών, ρούχα φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά και στις καλύτερες και πιο προσιτές τιμές.

Για την 7η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας το  Genesis Men’s Fashion  έχει ετοιμάσει μια απίστευτη προσφορά μειώνοντας τις τιμές σε όλα του τα προϊόντα στο μισό. Μόνο για την Λευκή Νύχτα Καλαμάτας το Σάββατο 31 Αυγούστου -50% σε όλα τα προϊόντα.    

Aν ψάχνεις λοιπόν τα καλύτερα προϊόντα, τις πιο γνωστές φίρμες και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές, το  Genesis Men’s Fashion στην Καλαμάτα είναι η μόνη επιλογή.

Το  Genesis Men’s Fashion θα το βρείτε Αριστομένους 2 στην Καλαμάτα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210-22311

Βρείτε επίσης το Genesis Men’s Fashion και στο facebook.

 

 

    

 

Γ


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ