5 Seconds of Summer και Charlie Puth συμπράττουν για το remix του «Easier»

Καινούργια διάσταση αποκτά το «Easier».

Οι 5 Seconds of Summer συμπράττουν με τον Charlie Puth για το remix του νέου τους single «Easier».

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου από την Interscope Records / Universal Music και αποτέλεσε για τους 5 Seconds Of Summer το πρώτο του καινούργιο single μετά το άλμπουμ «Youngblood», την τρίτη συνεχόμενη δισκογραφική δουλειά τους που κατακτά την πρώτη θέση στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Η συνάντηση με τον Charlie Puth για το remix του «Easier» δεν προέκυψε καθόλου τυχαία.

Ο 27χρονος Αμερικανός συμμετείχε τόσο στη δυναμική ομάδα που υπέγραψε την αρχική έκδοση του τραγουδιού όσο και στην τριάδα που ανέλαβε την παραγωγή του.

Συγκεκριμένα τα μέλη των 5 Seconds Of Summer υπέγραψαν το «Easier» μαζί με τους Charlie Puth, Ryan Tedder, Ali Tamposi, Louis Bell και Andrew Watt. Από τους προαναφερόμενους με την παραγωγή του single ασχολήθηκαν οι Puth, Bell και Watt.

Θεματολογικά το «Easier» πραγματεύεται το δίλημμα εάν πρέπει να παραμένεις; ή να αποχωρείς από μία τοξική σχέση: «Είναι ευκολότερο να μείνω; Είναι ευκολότερο φύγω; Δεν ξέρω, όμως γνωρίζω ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξω κι εσύ γνωρίζεις ότι δεν το θες με κανέναν τρόπο», αναφέρουν οι στίχοι.

Η συμμετοχή του Charlie Puth, ο οποίος τραγουδά στο μεγαλύτερο μέρος, απαλύνει την dark φύση του «Easier» και δίνει μία άλλη διάσταση στο τραγούδι.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ