Τραγωδία στο Πόρο: Βίντεο – ντοκουμέντο. Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου

Τις αιτίες που οδήγησαν στην συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο αναζητούν εμπειρογνώμονες. Νεκροί ανασύρθηκαν από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και οι τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Πρόκειται για τους δύο Ρώσους υπηκόους και τον Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου. Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή ολοκληρώθηκαν.

Κατά πάσα πιθανότητα, το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δείχνει το ελικόπτερο να απογειώνεται και ελάχιστα δευτερόλεπτα φαίνεται η συντριβή του. Το βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έμεινε στον αέρα το ελικόπτερο πριν τελικά συντριβεί στην θάλασσα, στον Πόρο, το απόγευμα της Τρίτης.

Ένα ακόμη βίντεο από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δείχνει τοελικόπτερο λίγο πριν πέσει στη θάλασσα.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη στην τραγωδία με τους τρεις νεκρούς. Οι εμπειρογνώμονες έχουν ένα ερώτημα να απαντήσουν: Το αν η πτώση οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, ή σε μηχανική βλάβη.

Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που λένε πως είδαν το ελικόπτερο να προσπαθεί να πάρει ύψος και τελικά να εκρήγνυται, ενώ το επικρατέστερο σενάριο θέλει το ελικόπτερο να «μπλέκεται» σε καλώδια της ΔΕΗ.

  Πόρος: Περιμένοντας τους επιβάτες – Οι σέλφι του πιλότου πριν τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου

Η προφητική ανάρτηση του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο

 

news

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ