Πόρος: Ποιοι ήτανε οι επιβάτες του ελικοπτέρου που έπεσε – Φόβοι πως είναι νεκροί

Συγκλίνουν οι πληροφορίες για τρεις επιβάτες στο ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο,

για τους οποίους εκφράζονται φόβοι πως είναι όλοι νεκροί.   

Παρότι στο σχέδιο πτήσης είχε δηλωθεί μόνο ο πιλότος ελληνικής καταγωγής, το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλείται πληροφορίες και για δύο Ρώσους επιβάτες στο αεροσκάφος που έπεσε στις 15:40 περίπου 100 μέτρα από την ακτή.

Από εκείνη την ώρα, το ελικόπτερο παραμένει βυθισμένο στο νερό και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προς το παρόν δεν έχει ανασυρθεί κανένα άτομο από το βυθό.    Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ κατα πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.   

Στην περιοχή βρίσκεται πλωτό του λιμενικού και πραγματοποιεί έρευνες ιδιώτης δύτης. Στο σημείο του συμβάντος αναμένεται και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ, οι δύο Ρώσοι παραθέριζαν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής που παρείχε υπηρεσίες αερομεταφοράς με ελικόπτερο και σύμφωνα με κατοίκους, ο πιλότος έκανε συχνά δρομολόγια πάνω από την περιοχή. 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ