Ο V των BTS κυκλοφορεί το σόλο τραγούδι «Winter Bear»

Για πρώτη φορά έγραψε στίχους στα αγγλικά ο V.

Ο V, μέλος του δημοφιλούς K-pop συγκροτήματος των BTS, κυκλοφορεί το νέο σόλο τραγούδι «Winter Bear».

Το single συνοδεύεται από το music video που σκηνοθέτησε αυτοπροσώπως ο V, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kim Taehyung.

Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα από τα πολυάριθμα ταξίδια του τραγουδιστή για την παγκόσμια περιοδεία «Love Yourself: Speak Yourself» των BTS και επικεντρώνεται σε εικόνες από τη φύση και τους δρόμους διάφορων πόλεων που έχει επισκεφθεί το μέλος του boy band.

Το «Winter Bear» αποτελεί το δεύτερο προσωπικό τραγούδι που κυκλοφορεί ο V τη φετινή χρόνια. Στα τέλη Ιανουαρίου είχε παρουσιάσει το «Scenery», ένα δίγλωσσο τραγούδι με στίχους στα κορεατικά και στα αγγλικά, το οποίο είχε υπογράψει ο ίδιος.

Οι στίχοι του «Winter Bear» είναι όλοι στην αγγλική γλώσσα. Πρόκειται για μία ζεστή, pop – rock μπαλάντα, με ambient ατμόσφαιρα.

«Φαντάζομαι το πρόσωπό σου, να μου λες γεια… Μετά όλες οι άσχημες ημέρες δεν είναι τίποτα για εμένα… Μαζί σου…», τραγουδά ο V.

«Εδώ είναι το άτομο που προσπάθησε να γράψει στίχους στα αγγλικά για πρώτη φορά», έγραψε ο 23χρονος τραγουδιστής σε μήνυμα που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό των BTS στο Twitter.

Επίσης ο V εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τον RM, ο οποίος τον βοήθησε στη δημιουργία του «Winter Bear», ενώ αποκάλυψε ότι έγραψε τους στίχους του τραγουδιού αφότου παρακολούθησε μία αγγλική ταινία.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ