Ο Swae Lee κυκλοφορεί το «Won’t Be Late» με τη συμμετοχή του Drake και το «Sextasy»

Δύο νέα τραγούδια από τον Swae Lee.

Ο Swae Lee κυκλοφόρησε από τις EarDrummers Records / Interscope Records / Universal Music δύο ολοκαίνουργια singles: Το «Won’t Be Late» με τη συμμετοχή του Drake και το «Sextasy».

Ο ράπερ των Rae Sremmurd τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους θαυμαστές τους, ότι «ο Αύγουστος θα είναι ένας συναρπαστικός μήνας».

Το «Won’t Be Late» με τη συμμετοχή του Drake είναι ένα dance track που χαρακτηρίζεται από house grooves.

Το τραγούδι αναφέρεται στα προτερήματα που υπάρχουν όταν μία σχέση προχωρά με αργά βήματα. Την παραγωγή του «Won’t Be Late» έχει κάνει ο Νιγηριανός Tekno.

Ο DJ και σχεδιαστής μόδας Virgil Abloh είχε παρουσιάσει ένα δείγμα από τη συνεργασία του Swae Lee με τον Drake κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο φεστιβάλ «Coachella», τον προηγούμενο Απρίλιο.

Το «Sextasy» είναι ένα αισθησιακό τραγούδι, όπως δηλώνει και ο τίτλος του που είναι συνδυασμός των λέξεων «σεξ» και «έκσταση».

Σε αυτήν την περίπτωση την παραγωγή ανέλαβαν ο Mike WiLL Made-It και ο Chopsquad DJ.

Το «Won’t Be Late» και το «Sextasy» θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Swae Lee, για το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστές πολλές πληροφορίες.

Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του ράπερ ήταν το «Swaecation», το οποίο κυκλοφόρησε το Μάιο του 2018 ως μέρος του τριπλού δίσκου «SR3MM» των Rae Sremmurd, το οποίο συγκροτεί ο Swae Lee μαζί με τον αδελφό του, Slim Jxmii.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ