Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello μας βάζουν στις πρόβες για το «Señorita»

Το φλογερό music video του «Señorita» ήταν αποτέλεσμα εξαντλητικών προβών.

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello μοιράζονται αδημοσίευτα πλάνα από τις πρόβες τους για το music video του «Señorita».

Το γεμάτο πάθος και ερωτισμό music video που έδωσε εικόνα στο μελωδικό και σαγηνευτικό τραγούδι πυροδότησε φήμες για τη σχέση των δύο καλλιτεχνών.

Φήμες που αποδείχθηκαν βάσιμες, καθώς ο Shawn Mendes και η Camila Cabello δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα το δεσμό τους, όπως αν ξεκίνησε πριν ή μετά την κυκλοφορία του «Señorita», ο 21χρονος Καναδός και η 22χρονη Κουβανή – Αμερικανίδα έχουν απαθανατιστεί δημοσίως σε ρομαντικές στιγμές.

Παρόμοιο κλίμα επικράτησε και στις εξαντλητικές πρόβες του διδύμου για το music video του «Señorita» που σκηνοθέτησε Dave Meyers, ο οποίος συνεργάστηκε με την Camila Cabello και για τα βίντεο των τραγουδιών «Havana» και «Consequences».

Σε ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών που δημοσίευσαν αμφότεροι στο YouTube, παρακολουθούμε τον Shawn Mendes και την Camila Cabello να μαθαίνουν βήμα προς βήμα την αισθησιακή χορογραφία του τραγουδιού και να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Το «Señorita» κέρδισε το βραβείο του «Choice Summer Song» στα πρόσφατα Teen Choice Awards 2019 και είναι υποψήφιο για άλλα τέσσερα βραβεία στα επερχόμενα MTV Video Music Awards 2019: Για την «Καλύτερη Συνεργασία», την «Καλύτερη Χορογραφία», την «Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση» και την «Καλύτερη Φωτογραφία».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ