Ο Maluma αποκαλύπτει το music video του «Instinto Natural»

Ο Maluma έχει… τάσεις φυγής.

Στη δημοσιότητα δίνει ο Maluma το music video για το τραγούδι «Instinto Natural» από το νέο άλμπουμ του «11:11».

To «11:11» είναι το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του Κολομβιανού τραγουδιστή. Κυκλοφόρησε το Μάιο από τη Sony Music Latin και κέρδισε θετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και την πρώτη θέση στην κατάταξη για τα «Κορυφαία Λάτιν Άλμπουμ» στο «Billboard».

Το τραγούδι «Instinto Natural» (Φυσικό Ένστικτο) είναι αντιπροσωπευτικό του ύφους ολόκληρου του άλμπουμ «11:11», το οποίο διέφερε αρκετά σε σύγκριση με τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του Maluma καθώς είναι εμποτισμένο με μεγαλύτερη δόση ρομαντισμού.

Ειδικότερα, το «Instinto Natural» είναι λιτή μπαλάντα που αναφέρεται στο φόβο του ήρωα να χάσει μία ημέρα την αγαπημένη του εξαιτίας των δικών του τάσεων φυγής.

«Ίσως μία ημέρα σε απογοητεύσω και δεν θα είναι επειδή θα έχω σταματήσει να σ’ αγαπώ, είναι το φυσικό μου ένστικτο… Θέλω να το εξομολογηθώ μία ημέρα, αλλά μην το πάρεις προσωπικά, είναι το φυσικό μου ένστικτο…», τραγουδά στα ισπανικά ο Maluma.

Στο «Instinto Natural» συμμετέχει ο Παναμέζος τραγουδιστής και δημιουργός Seth ο οποίος προσθέτει τη δική του νότα τραγουδώντας: «Δεν είμαι ένας από εκείνους που ραγίζουν καρδιές, φυσικά έχεις δίκιο, ορκίζομαι δεν ήταν πρόθεσή μου και σε προειδοποιώ εκ των προτέρων…»

Μετά το «Instinto Natural» αναμένεται να ακολουθήσει και το music video για τη συνεργασία του Maluma με τον Ricky Martin στο «No Se Me Quita», άλλο ένα τραγούδι από το άλμπουμ «11:11».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ