Ο JAY-Z απαντά στις φήμες: Θα τραγουδήσει η Rihanna στο «Super Bowl» του 2020;

Το όνομα της Rihanna βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στο επίκεντρο της φημολογίας για το «Super Bowl».

Ο JAY-Z ανακοίνωσε την έναρξη μακροχρόνιας συνεργασίας με το NFL, τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αμερικανικού φούτμπολ, στο πλαίσιο της οποίας θα αποτελέσει στρατηγικό σύμβουλο μουσικής ψυχαγωγίας.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο όνομα που θα τραγουδήσει στο show του ημιχρόνου στο «Super Bowl» του 2020.

Ο κορυφαίος ράπερ και επιχειρηματίας ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι η Rihanna η εκλεκτή για την επόμενη διοργάνωση, εξαιτίας των επαγγελματικών σχέσεων που διαθέτει η τραγουδίστρια με την εταιρεία του, τη Roc Nation, στο δυναμικό της οποίας ανήκει.

«Πρέπει να τη ρωτήσετε. Είναι δύσκολη ερώτηση», απάντησε ο JAY-Z.

Στις αρμοδιότητες του 49χρονου Αμερικανού ως στρατηγικός σύμβουλος ψυχαγωγίας του NFL συγκαταλέγονται το show στο ημίχρονο του «Super Bowl», η δημιουργία podcasts, visual albums και άλλες εκδηλώσεις και συναυλίες.

Η Rihanna φέρεται να είχε απορρίψει την περσινή πρόταση του NFL να τραγουδήσει στο «Super Bowl» του 2019, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, δηλώνοντας τη στήριξή της στον αθλητή Colin Kaepernick.

«Το NFL και το CBS ήθελαν πραγματικά η Rihanna να εμφανιστεί στην Ατλάντα. Της το πρότειναν, αλλά είπε όχι εξαιτίας της διαμάχης με το γονάτισμα των αθλητών κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου», ανέφερε ανώνυμη πηγή στο «Entertainment Weekly».

«Δεν συμφωνεί με τη στάση του NFL», πρόσθεσε. «Η πρόταση και η προβολή θα ήταν τέλεια για τη Rihanna καθώς ετοιμάζει νέο άλμπουμ και περιοδεία, αλλά επιμένει σε αυτό που είναι σωστό για εκείνη», ανέφερε τότε η πηγή.

Το 54ο «Super Bowl», δηλαδή ο τελικός για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος φούτμπολ, θα λάβει χώρα στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ