Ο 6ix9ine φέρεται να σκηνοθέτησε την απαγωγή του

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση απαγωγής του 6ix9ine.

Στις 22 Ιουλίου 2018, ο 6ix9ine φέρεται να έπεσε θύμα απαγωγής και ληστείας, όπου του αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Αυτή είναι η εκδοχή του ράπερ, όμως ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη ισχυρίζεται ότι η αλήθεια διαφέρει.

Σύμφωνα με το «Complex», ο Deveraux Cannick, δικηγόρος του κατηγορούμενου Anthony «Harv» Ellison, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι η απαγωγή του Tekashi 69 ήταν σκηνοθετημένη για λόγους δημοσιότητας.

«Δεν συνέβη καμία ληστεία, απαγωγή ή επίθεση», είπε ο Cannick μετά την ακρόασή του στο δικαστήριο Thurgood Marshall της Νέας Υόρκης την Παρασκευή. «Δεν συνέβη έτσι. Ήταν ένα συμβάν που έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με ληστεία ή απαγωγή.»

Ο Deveraux Cannick θεωρεί ότι ο 6ix9ine είχε λόγο να σκηνοθετήσει την απαγωγή του.

«Επρόκειτο να κυκλοφορήσει άλμπουμ. “Τρολάρει” κάθε φορά που κυκλοφορεί άλμπουμ. Θέλει να αυξήσει το ενδιαφέρον. Έτσι κερδίζεις λεφτά», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος.

Το άλμπουμ «Dummy Boy» του ράπερ κυκλοφόρησε τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, έπειτα από την προφυλάκιση του 6ix9ine, ο οποίος κατηγορείται για εκβιασμούς, οπλοκατοχή, συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία και συμμετοχή σε συνωμοσία για δολοφονία.

Οι ισχυρισμοί περί σκηνοθετημένης απαγωγής ήρθαν στην επιφάνεια αφού ο δικαστής Paul Engelmeyer μετέφερε για τις 16 Σεπτεμβρίου τη δικάσιμο του Anthony Elison και του φερόμενου ως συνεργού του, Aljermiah Mack.

Ο Tekashi 69 αναμένεται να καταθέσει εναντίον των δύο ανδρών, καθώς συνεργάστηκε με τις αρχές όταν στις αρχές της χρονιάς δήλωσε ένοχος για τις εννέα κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ