Ο Χρήστος Χολίδης ανακοινώνει το νέο τραγούδι «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα»

Καινούργιο τραγούδι από τον Χρήστο Χολίδη.

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο single «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα».

Το «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» είναι διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του Μιχάλη Μενιδιάτη που κυκλοφόρησε το 1968, το οποίο ο Χρήστος Χολίδης έχει εντάξει στο πρόγραμμα των ζωντανών εμφανίσεών του.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κοινούση στη μουσική και στους στίχους του και έχει γνωρίσει επανεκτελέσεις από διάφορους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο ίδιος δημιουργός του, η Μελίνα Κανά και Τα Παιδιά Απ’ Την Πάτρα.

Το «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» διαδέχεται για τον Χρήστο Χολίδη το single «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» που ξεχώρισε για το ρυθμό του αλλά και για την ανατρεπτική εικόνα του, με το επίσημο video clip του να έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολών στο YouTube.

Τα γυρίσματα για το music video του «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» έγιναν στο Κάιρο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Χρήστου Χολίδη στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου την άνοιξη.

Το εξώφυλλο του single δίνει μία μικρή γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Στα μέσα Ιουνίου ο Χρήστος Χολίδης είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, δίνοντας συγχρόνως στη δημοσιότητα τη λίστα με τους τίτλους των 12 τραγουδιών που θα περιέχει.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και το «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ