Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies στο Φεστιβάλ Αισχύλεια

Μία ξεχωριστή βραδιά με νέο υλικό αλλά και μία αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη.

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2019 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 20:30 θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Αισχύλεια στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Opening act θα είναι οι Next Time Passions.

Οι B-movies εδώ και χρόνια στο πλευρό του Παύλου Παυλίδη δε σταματούν ανανεώνονται, να πειραματίζονται και να μας δίνουν πάντα κάτι το διαφορετικό στις εμφανίσεις τους.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν το νέο τους δίσκο και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και άλλα που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά, δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη, τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του.

Οι B-movies είναι οι Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα), Δημήτρης Οικονόμου (τύμπανα), Αλέκος Βουλγαράκης (ηλεκτρική κιθάρα) και Χρήστος Λαϊνάς (ηλεκτρική κιθάρα, synths).

Οι Next Time Passions δημιουργήθηκαν το 1991 στην Ελευσίνα. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από την βρετανική ανεξάρτητη pop των συγκροτημάτων των ‘80s και ‘90s, αλλά και από την 60’s psychedelic-pop, ενώ ο στίχος τους είναι αγγλικός.

Το 2009 έπειτα από μία μεγάλη περίοδο όπου τα μέλη ακολούθησαν άλλες μουσικές κατευθύνσεις, η μπάντα ενεργοποιήθηκε ξανά, με ανανεωμένη σύνθεση.

Πληροφορίες

Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ώρα: 20:30 – 23:00

Κόστος εισιτηρίων: 5€ (Μειωμένο) – 12€ (Γενική Είσοδος)

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αισχύλεια είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία της Viva.

Φυσικά σημεία προπώλησης:
1. Κ.Ε.Π. Ελευσίνας, Δευτ. – Παρ. 9:00 – 19:00 και Σαβ. 9:00 – 13:00
2. Κ.Ε.Δ.Ε., Παγκάλου & Κίμωνος, Ελευσίνα, Δευτ. – Παρ. 9:00 – 14:00
3. Παλαιό Ελαιουργείο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, 20:00 – 21.30

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ