Οι 5 Seconds Of Summer συστήνουν το νέο single «Teeth» – Δείτε το Sci-Fi video clip

Industrial ήχους εξερευνούν οι 5SOS στο καινούργιο τραγούδι τους.

Το νέο εκρηκτικό single «Teeth» των 5 Seconds Of Summer μόλις κυκλοφόρησε από την Interscope Records / Universal Music.

Το τραγούδι διεισδύει βαθύτερα στο dark ηχητικό τοπίο που εξερεύνησαν οι 5SOS με το «Easier». Την παραγωγή του τραγουδιού έχουν φροντίσει οι Andrew Watt και Louis Bell, ενώ κιθάρα παίζει ο θρυλικός Tom Morello.

Το Sci-Fi music video του «Teeth» σκηνοθέτησε ο Γάλλος Thibaut Duverneix (Elton John, Tierra Whack) και βλέπουμε τα μέλη της μπάντας να γίνονται αντικείμενα ενός πειράματος αλλαγής συνειδήσεων, το οποίο τους προκαλείς παραισθήσεις.

Το «Teeth» είναι το δεύτερο single από την επόμενη δισκογραφική δουλειά των 5 Seconds Of Summer. Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί επίσης στο soundtrack για την τρίτη σεζόν της σειράς «13 Reasons Why» (13 Γιατί), το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records στις 23 Αυγούστου.

Ο κεντρικός τραγουδιστής τραγουδιστής του γκρουπ, Luke Hemmings, δηλώνει: «Το “Teeth” προέκυψε μετά από ένα ή δύο μήνες με πολλές μουτζούρες, όπου προσπαθούσαμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας να πάμε ένα βήμα παραπέρα από το “Youngblood”.»

«Ήταν μία θυελλώδης περίοδος στη ζωή μου και οι στίχοι στο τραγούδι σίγουρα το αντανακλούν. Αναφέρονται σε μία δύσκολη στιγμή στην τρέχουσα σχέση μου. Μουσικά είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά από το “Easier” και ασπάζεται industrial ήχους και ρυθμούς», συνεχίζει.

«Η συνεργασία με τον Ryan Tedder ήταν απίστευτη, όπως και με τους Andrew Watt, Ali Tamposi και Lou Bell. Το “Teeth” αποτυπώνει την ψυχή των 5 Seconds Of Summer και πιστεύω αληθινά ότι είναι ένα μοναδικό τραγούδι για εμάς ως συγκρότημα. Δεν μοιάζει με τίποτα από ό,τι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Είναι το πιο αγαπημένο μου τραγούδι από όσα έχουμε κυκλοφορήσει», προσθέτει.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ