Νέο single: Stefflon Don – «HIT ME up»

Το «HIT ME up» είναι η νέα πρόταση της Stefflon Don.

Η Stefflon Don, γεννημένη στο Μπέρμιγχαμ και με καταγωγή από την Τζαμάικα, είναι μία από τις πιο πολυτάλαντες ράπερ, τραγουδίστριες και δημιουργούς στη βρετανική μουσική σκηνή.

Πρόσφατα έφτασε το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου streams και του ενός εκατομμυρίου προβολών στο YouTube, διαθέτοντας πάνω από 640 εκατομμύρια προβολές στο βίντεό της.

Επίσης το όνομά της συμπεριλήφθηκε στη λίστα «30 under 30» του Forbes για το 2019, έχει βραβευθεί με ένα NME και ένα MOBO Awards, έχει προταθεί για το βραβείο «Critics Choice» των BRIT Awards αλλά και για ένα BET Award.

Το πιο επιτυχημένο τραγούδι της Stefflon Don μέχρι σήμερα είναι το «Hurtin’ Me» (feat. French Montana), το οποίο έγινε πλατινένιο και ανέβηκε στο Νο. 7 του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στο ενεργητικό της διαθέτει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Drake, Mariah Carey, Luis Fonsi, Skepta, Raye, Giggs, Mabel και άλλοι.

Μετά το banger «Phone Down» με τον Lil Baby και το χρυσό «Boasty» με τους Wiley, Sean Paul και Idris Elba, η Stefflon Don επιστρέφει με το καλοκαιρινό τραγούδι «HIT ME up» που κυκλοφορεί από τη 54 London Limited (το προσωπικό της label) με τη διανομή της Universal Music.

Το 2019 αποδεικνύει εκπληκτική χρονιά για την 27χρονη Βρετανίδα, η οποία έχει εμφανιστεί σε κορυφαία φεστιβάλ όπως τα «Glastonbury», «Big Weekend», «Capital Summertime Ball», «Parklife», «Strawberries and Creem» και «Vestiville».

Στο «Glastonbury» μάλιστα αποκάλυψε τη συνεργασία της με την αλυσίδα ταχυφαγείων Nando’s, στο πλαίσιο της οποίας σχεδίασε και παρουσίασε το δικό της μενού.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ