Η Taylor Swift σχεδιάζει να ηχογραφήσει ξανά ολόκληρη τη δισκογραφία της

Αποφασισμένη να ανακτήσει την κυριότητα της δισκογραφίας της δηλώνει η Taylor Swift.

Η Taylor Swift σχεδιάζει να επιστρέψει στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει ξανά τα κλασικά τραγούδια της δισκογραφίας της, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην πώληση του καταλόγου της στον Scooter Braun.

Ο μάνατζερ και επιχειρηματίας, με τον οποίο η Swift διατηρούσε ταραχώδη σχέση, απέκτησε τα δικαιώματα επί των αυθεντικών ηχογραφήσεων (masters) της 29χρονης τραγουδίστριας από το 2006 έως το 2017 και πολλών άλλων καλλιτεχνών όταν ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της δισκογραφικής εταιρείας Big Machine Label Group του Scott Borchetta, έναντι τιμήματος 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η pop star έδωσε μία εξομολογητική συνέντευξη στην Tracy Smith για την εκπομπή «Sunday Morning» του CBS, στην οποία αποκαλύπτει ότι έμαθε για τη συμφωνία «όταν δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο», υποστηρίζοντας ότι κανείς από το στενό περιβάλλον της δεν γνώριζε για τις εξελίξεις.

Η είδηση είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Η Smith ρώτησε την Taylor Swift για την πιθανότητα να ηχογραφήσει ξανά τα προηγούμενα τραγούδια της, ώστε να ανακτήσει με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο των masters. Η αστέρας της pop απάντησε θετικά, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, όμως έδειξε ότι έχει μελετήσει το ενδεχόμενο.

Η Taylor Swift μίλησε επίσης στην Tracy Smith για τη διαδικασία που ακολουθεί όταν γράφει τραγούδια, για τα χρόνια που πέρασε μεγαλώνοντας μέσα στη μουσική βιομηχανία, για τις ανασφάλειές της, τη ζωή της σήμερα και για πολλά άλλα θέματα.

Επιπλέον η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια του νέου music video της τραγουδίστριας.

Η συνέντευξη της Taylor Swift στο «CBS Sunday Morning» θα προβληθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Taylor Swift - Lover - promo photo

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ