Η Sheryl Crow είδε «πραγματικά περίεργα πράγματα» με τον Michael Jackson

Στον Michael Jackson και στις κατηγορίες κακοποίησης παιδιών αναφέρθηκε η Sheryl Crow.

Η Sheryl Crow μίλησε για την εμπειρία της ως ένας από τους τραγουδιστές που συνόδευαν τον Michael Jackson, αποκαλύπτοντας ότι είχε «πολλές ερωτήσεις» σχετικά με τη συμπεριφορά του «βασιλιά της pop».

Η Sheryl Crow εμφανίστηκε με τον Jackson κατά τη διάρκεια της 18μηνης περιοδείας «Bad» τη δεκαετία του 1980 και αργότερα συμμετείχε και στο βίντεο για το «Dirty Diana».

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Telegraph», η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν παρακολούθησε το αμφισβητούμενο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο ασχολείται με τις πολλές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Michael Jackson, αλλά αναρωτιόταν «για μερικά πράγματα που μου φαινόταν ότι ήταν πραγματικά παράξενα».

«Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ και δεν θέλω να το δω. Ήμουν παρούσα σε μερικά πράγματα που νόμιζα ότι ήταν πραγματικά περίεργα και είχα πολλά ερωτήματα», είπε.

Η Sheryl Crow μίλησε πρόσφατα και στην εφημερίδα «The Guardian» για τον Jackson, στην οποία είπε ότι θυμάται ένα από τα αγόρια, τον James Safecuck, τον οποίο χαρακτήρισε «σπουδαίο παιδί».

Ερωτηθείσα αν σκέφτηκε ποτέ τι κάνουν τα μικρά παιδιά στην περιοδεία, απάντησε: «Νομίζω ότι υπήρχαν πολλές εξαιρέσεις που έγιναν εξαιτίας της ζημιάς που ο Jackson… εννοώ ότι δεν το σχεδίαζε σκόπιμα, αλλά ήταν μέρος της αύρας του. Σχεδόν δεν επιτρεπόταν να τον προσεγγίσεις και έμοιαζε με εξωγήινη φιγούρα».

«Και ναι, εννοώ, είμαι λυπημένη και θυμωμένη με πολλούς ανθρώπους. Νιώθω πως υπήρχε απλά ένα τεράστιο δίκτυο ανθρώπων που επέτρεψαν όλα αυτά να συνεχιστούν. Είναι απλά τραγικό», είπε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ