Η Kelly Rowland σχολιάζει τις φήμες περί επανασύνδεσης των Destiny’s Child

«Εάν θα συμβεί, θα ήθελα να είναι έκπληξη.»

Η Kelly Rowland σχολίασε τις φήμες περί επετειακής επανασύνδεσης των Destiny’s Child, τις οποίες πληροφορήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στο Beautycon Festival LA 2019 όπου συνομίλησε με τον Charlamagne tha God.

Στο «ροζ χαλί» της εκδήλωσης μίλησε επίσης στο «ET» και το βασικό θέμα της συζήτησης ήταν οι πρόσφατες φήμες για την επανένωση των Destiny’s Child.

«Ήταν είδηση για εμένα τόσο όσο ήταν και για εσάς», είπε. «Σκέφτηκα: Ω! Θεέ μου, θα γίνει περιοδεία! Κάποιος να μου τηλεφωνήσει.»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, η Beyoncé, η Kelly Rowland και η Michelle Williams σχεδιάζουν να επιστρέψουν στο στούντιο και να ηχογραφήσουν καινούργια αλλά και στη σκηνή για μία επετειακή περιοδεία.

Η Beyoncé έχει συναντήσει τις Destiny’s Child στην εμφάνισή της στο «Super Bowl» το 2013 και στις δύο συναυλίες της στο «Coachella» το 2018.

Η Kelly Rowland σημείωσε επίσης ότι αυτήν την περίοδο τα τρία μέλη του συγκροτήματος επικεντρώνονται σε άλλα σχέδια.

«Η καθεμία υποστηρίζει τα προσωπικά εγχειρήματα της άλλης», είπε.

«Εάν θα συμβεί, θα ήθελα να είναι έκπληξη. Αισθάνομαι ότι γνωρίζουμε πολλά τώρα», ανέφερε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης των Destiny’s Child. «Οι ειδήσεις είναι εύκολα προσβάσιμες και μερικές φορές αυτό είναι πολύ κακή δημοσιογραφία! Ντροπή σε όποιον το διέδωσε.»

Destiny's Child

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ