Η Def Jam Recordings Greece παρουσιάζει τους GODSQUAD και το «Cheatcode»

Ο ανατρεπτικός Nulord Sapranov φέρνει μαζί του το Godsquad στην πρώτη κυκλοφορία της Def Jam Recordings Greece.

Η Def Jam Recordings Greece είναι γεγονός.

Το κορυφαίο label που έγραψε ιστορία στη hip-hop σκηνή παγκοσμίως λειτουργεί πλέον και στην Ελλάδα από τη Minos EMI / Universal, θυγατρική της Universal Music Group στο χαρτοφυλάκιο της οποίας συγκαταλέγεται η Def Jam Recordings.

Διαθέτοντας 35 χρόνια ιστορίας, η Def Jam Recordings έχει στο δυναμικό της κορυφαία ονόματα της hip-hop μουσικής όπως οι Kanye West, Logic, Big Sean, Nas, 2 Chainz, Teyana Taylor, Jeremih, Pusha T, Vince Staples, Desiigner και άλλους καλλιτέχνες.

Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία της Def Jam Recordings Greece πρωτοπορεί και ανατρέπει τα δεδομένα του ελληνικού hip-hop, καλωσορίζοντας τον ανατρεπτικό Nulord Sapranov που φέρνει μαζί του το Godsquad.

Η ομάδα των Godsquad είναι ένα κράμα διαφορετικών εθνικοτήτων με κοινή συνισταμένη την αυθεντικότητα και το πάθος για το αντικείμενό τους.

Ο Sapranov, ο Daree, ο Musah είναι τα τρία μέλη των Godsquad που ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «Cheatcode», ένα τραγούδι σε παραγωγή του Otkbaby και του Nightgrind που κινείται σε σύγχρονο trap ύφος.

Τη μίξη και το mastering έκανε ο Skive.

Το «Cheatcode» κυκλοφορεί μαζί με ένα ιδιαίτερο music video που έγινε πραγματικότητα με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου. Τη δημιουργία των γραφικών επιμελήθηκε ο Ορφέας Αντουλινάκης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ