Η Cardi B παίρνει συνέντευξη από τον Bernie Sanders

Για φλέγοντα ζητήματα συζήτησαν η Cardi B και ο Bernie Sanders.

Η Cardi B βρίσκεται πάντα λόγω του επαγγέλματός της στη θέση του συνεντευξιαζόμενου. Αυτή τη φορά όμως άλλαξε ρόλο και είχε την ευκαιρία να υποβάλλει εκείνη τις ερωτήσεις, σε μία συνέντευξη αλλιώτικη από όσες μας έχει συνηθίσει.

Η πολυβραβευμένη ράπερ συνομίλησε με τον Αμερικανό γερουσιαστή Bernie Sanders, ο οποίος έχει ξεκινήσει την καμπάνια για να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020.

Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε σε φλέγοντα θέματα, όπως τα εργασιακά, ο κατώτατος μισθός και η τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Η Cardi B σχολίασε ότι ο μόνος τρόπος να φύγει από το Λευκό Οίκο ο «νταής» πρόεδρος είναι να εκλεχθεί ένας καινούργιος το 2020. «Προφανώς, πρέπει να ξεφορτωθούμε τον Donald Trump», συμφώνησε ο Bernie Sanders. «Επειδή ο Donald Trump είναι απροκάλυπτος ρατσιστής», συνέχισε.

Η ράπερ πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή ο κόσμος δεν φοβάται να το δείξει. Βλέπουμε συνεχώς στα κοινωνικά δίκτυα την αστυνομική βαρβαρότητα εναντίον μαύρων ανδρών και μειονοτήτων. Τι θα κάνουμε για να το αλλάξουμε, επειδή αποθαρρύνει τους ανθρώπους μας, μας αποθαρρύνει να παλέψουμε και μας κάνει να αισθανόμαστε ασήμαντοι.»

«Βλέπουμε διαρκώς τους άνδρες μας να δολοφονούνται, καθημερινά. Και φαίνεται ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται. Κανείς δεν δείχνει συμπόνοια, κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό», συμπλήρωσε η Cardi B.

«Προφανώς χρειάζεται να τελειώσουμε όλες τις μορφές ρατσισμού σε αυτή τη χώρα. Από τον Donald Trump μέχρι το τοπικό αστυνομικό τμήμα», απάντησε ο Bernie Sanders.

Η Cardi B ρώτησε επιπλέον τον 77χρονο πολιτικό για το επίπεδο των μισθών και περιέγραψε τις δικές της εμπειρίες, όταν δούλευε στη Νέα Υόρκη πριν γίνει διάσημη και πάσχιζε να εξασφαλίσει τον κατώτατο μισθό.

«Ένιωθα ότι ανεξάρτητα από το πόσες δουλειές θα έκανα, δεν θα μπορούσα να πληρώσω το ενοίκιό μου, να πάρω τα μέσα μεταφοράς και να φάω», είπε.

Ο Bernie Sanders αναγνώρισε την εισοδηματική ανισότητα στις ΗΠΑ: «Αυτή τη στιγμή έχουμε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους που παίρνουν αυτό που θεωρώ μισθούς πείνας. Μπορείς να φανταστείς κάποιον σήμερα να παίρνει 9 δολάρια την ώρα;»

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ