Η Brie Larson τραγουδά το «God Is A Woman» και δηλώνει θαυμάστρια της Ariana Grande

Η Brie Larson δεν κρύβει την αγάπη της για την Ariana Grande.

Η ηθοποιός Brie Larson αποκάλυψε το ταλέντο της στη μουσική δημοσιεύοντας στο Instagram μία acoustic ερμηνεία της στο τραγούδι «God Is A Woman» της Ariana Grande.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η Brie Larson, η οποία έχει βραβευθεί με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία «Room» το 2016, ξεκίνησε την καριέρα της σε εφηβική ηλικία ως pop – punk τραγουδίστρια.

Η 29χρονη Αμερικανίδα είχε υπογράψει το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την Casablanca Records στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας.

Το debut single της κυκλοφόρησε το 2004 (όταν ήταν ακόμη 15 ετών) και είχε τον τίτλο «She Said». Το φθινόπωρο του 2005 ακολούθησε ο πρώτος και μοναδικός έως σήμερα προσωπικός δίσκος της, ο οποίος ονομαζόταν «Finally Out of P.E.».

Η Brie Larson, γνωστή για το ρόλο της Captain Marvel στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την Ariana Grande και τα τραγούδια της.

Το Μάιο είχε βιντεοσκοπήσει και είχε δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα την ερμηνεία της στο τραγούδι «My Everything» της Ariana Grande από το ομώνυμο άλμπουμ της, ενώ είχε τραγουδήσει μαζί με τον Samuel L. Jackson το «7 Rings» όταν συμμετείχαν στο «Carpool Karaoke: The Series» του Apple Music.

Αυτή τη φορά η Brie Larson επέλεξε το «God Is A Woman» και έγραψε στο Instagram «Ariana για πάντα», δηλώντας θαυμάστρια της pop star.

Επίσης ευχαρίστησε τη rock τραγουδίστρια Nancy Wilson που της έστειλε μία κιθάρα Gibson ειδικής κατασκευής.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ