Η Ariana Grande στο trailer για τη νέα σεζόν της σειράς «Kidding» του Jim Carrey

Δείτε το πρώτο στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της Ariana Grande στο «Kidding».

Στη δημοσιότητα έδωσε το Showtime το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Kidding» με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey, στην οποία θα εμφανιστεί η Ariana Grande.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Αμερικανίδα είχε ανακοινώσει την επικείμενη συμμετοχή της στο σίριαλ αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία της από τα παρασκήνια των γυρισμάτων μαζί με τον καταξιωμένο ηθοποιό.

Η Ariana Grande εξέφρασε με μήνυμά της την ευγνωμοσύνη και το θαυμασμό που τρέφει για τον Jim Carrey,  για τον οποίον αποκάλυψε ότι αποτελεί είδωλό της από την παιδική ηλικία της.

Ο 57χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ ευχαρίστησε κι εκείνος την αστέρα της pop για τη συμμετοχή της στη σειρά, γράφοντας στο Twitter: «Σε ευχαριστώ Ariana Grande που επισκέφτηκες τον παράξενο, μικρό κόσμο του Kidding. Ήταν μία όμορφη κι ευχάριστη εμπειρία να σε έχουμε εδώ.»

«Πήρες τα μαγικά φτερά της νεράιδας και τα φόρεσες πολύ καλά», ανέφερε για το ρόλο που θα υποδυθεί η Ariana.

Το trailer για το δεύτερο κύκλο του «Kidding» δεν είναι ιδιαίτερο αποκαλυπτικό όσον αφορά τη συμμετοχή της Grande, αφού τη βλέπουμε σε ένα πλάνο μετά βίας ενός δευτερολέπτου (σ.σ. στο 1:46 του βίντεο).

Ωστόσο ο δημιουργός του σίριαλ, Dave Holstein, βρέθηκε την Παρασκευή (02/08) στην Ένωση Κριτικών Τηλεόρασης και μίλησε σε δημοσιογράφους για το ρόλο της Ariana Grande.

«Μπορώ να σας πω πολύ λίγα για το ρόλο. Είναι ευχάριστη και τραγουδά», αποκάλυψε. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπαρακτικό από το να κάθεσαι 4,5 μέτρα μακριά από την Ariana Grande και να την ακούς να τραγουδά», είπε.

«Το επεισόδιο στο οποίο συμμετέχει είναι ένα από τα αγαπημένα μου της σεζόν, επειδή διαφέρει οπτικά και είναι πραγματικά συναρπαστικό, μία συναισθηματική επιλογή που κάναμε και στην οποία αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά», σχολίασε ο Dave Holstein.

Η δεύτερη σεζόν του «Kidding» θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 3 Νοεμβρίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ