Η Antonella παρουσιάζει την ισπανόφωνη έκδοση του «Balkan»

Στη μητρική της γλώσσα τραγουδά η Antonella στην ανανεωμένη εκδοχή του «Balkan».

Η Antonella παρουσιάζει την ισπανόφωνη έκδοση του πρώτου προσωπικού τραγουδιού της, με τίτλο «Balkan».

Με ρίζες από τη Χιλή και την Κούβα, η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το σόλο ντεμπούτο της στην ελληνική δισκογραφία.

Το «Balkan» συνοδεύτηκε μάλιστα από ένα άκρως δυναμικό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Με σέξι αισθητική και ανεβασμένη διάθεση, η Antonella μας ξεσηκώνει με τους ρυθμούς του super ethnic–pop anthem «Balkan» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και αποκτά τώρα μία εξίσου εκρηκτική ισπανόφωνη εκδοχή.

Σε αυτή την ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού συμμετέχει ο Κολομβιανός ράπερ Rodry-Go.

Τη μουσική του «Balkan» υπογράφει η ίδια η Antonella και τους ελληνικούς στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Οι ισπανικοί στίχοι ανήκουν στον Manolo Vega Sosa.

Τη μίξη έκαναν ο Christian Gonzalez και ο Rodrigo Rodriguez. Το mastering πραγματοποιήθηκε στα «440. Studios» στη Μαδρίτη από τον Fernando Alvarez.

Η Antonella γράφει: «Είμαι απέραντα ευγνώμων και περήφανη για αυτή την υπέροχη εκδοχή του “Balkan”. Είναι μεγάλη μου τιμή και απεριόριστη χαρά να συνεργάζομαι πλέον με τρεις εξαιρετικούς και πολύ ταλαντούχους ανθρώπους στη μουσική βιομηχανία που μου έδωσαν την εκπληκτική ευκαιρία να κάνω κάτι επιτέλους στη μητρική μου γλώσσα! Εύχομαι να σας κάνει να χορεύετε όπως εμένα!»

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ