Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από την Ελένη Φουρέιρα (Top 20)

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το καλοκαίρι κορυφώνεται, οι μεγαλουπόλεις αδειάζουν, όμως ο Χρήστος Μάστορας παραμένει στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η νέα επιτυχία του με τίτλο «Δεν Έχω Ιδέα» συμπληρώνει 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» είναι για το Χρήστο Μάστορα το δεύτερο διαδοχικό τραγούδι του που καταλαμβάνει την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES.

Ο πολυσύνθετος τραγουδιστής άγγιξε τις καρδιές του κοινού κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε το νέο σόλο τραγούδι του και η απήχηση του «Δεν Έχω Ιδέα» αποτυπώνεται φυσικά στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«El Ritmo Psicodélico» – Ελένη Φουρέιρα (Νο. 17)

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στα ελληνικά charts.

Το «El Ritmo Psicodélico» είναι ένα από τα εθιστικά hit singles που συμπεριλαμβάνονται στο νέο ξενόγλωσσο EP «Gypsy Woman» της εκρηκτικής performer.

Το reggaeton anthem του φετινού καλοκαιριού κάνει είσοδο πρώτη φορά στο Top 20, έχοντας ήδη γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Viral έχει γίνει και το «Loquita Challenge», εμπνευσμένο από τη συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με τον Claydee στο «Loquita».

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν αυτήν την εβδομάδα το «El Ritmo Psicodélico» της Ελένης Φουρέιρα (+11 θέσεις – Νο. 17) και «Το Πάρτι Μας» του Διονύση Σχοινά με τον Φοίβο (+5 θέσεις – Νο. 12).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ