Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (32/2019)

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Πρώτη φορά καταλαμβάνει το Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart το τραγούδι «Plakala (Cry)» των KAZKA.

Οι KAZKA είναι ένα νέο μουσικό συγκρότημα που προέρχεται από το Κίεβο της Ουκρανίας.

Το γκρουπ τραγουδά στη γλώσσα του και συνδυάζει pop με electro folk στοιχεία, στοιχηματίζοντας στη διαφορετικότητα. Η τριάδα των KAZKA έλαβε μέρος στον όγδοο κύκλο του ουκρανικού «X Factor» το 2017 και τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Το 2018 κυκλοφόρησαν τον πρώτο δίσκο τους, με τίτλο «KARMA», ένα εισιτήριο για μία συναρπαστική αγάπης, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το «Plakala».

Η αγγλόφωνη έκδοση του τραγουδιού, που μιλά για τη γυναικεία κακοποίηση και την ικανότητα των γυναικών να αναβιώσουν μέσα από πικρά δάκρυα, έχει τον τίτλο «Cry».

Νέες είσοδοι

«Loco Contigo» – DJ Snake, J Balvin, Tyga (No. 18)

Στο Top 20 κάνει είσοδο πρώτη φορά η συνεργασία του DJ Snake με τον J Balvin και τον Tyga στο «Loco Contigo».

To «Loco Contigo» είναι ακόμα μία προσθήκη στις συνεργασίες κορυφής που έχει πραγματοποιήσει ο DJ Snake τα τελευταία χρόνια.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Carte Blanche» του Γάλλου DJ και μουσικού παραγωγού, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουλίου, περιλαμβάνοντας όλα τα hit singles του DJ Snake μαζί με ολοκαίνουργια smashes.

«Let You Love Me» – Rita Ora (No. 19)

Η νέα επιτυχία «Let You Love Me» της Rita Ora επιστρέφει στο Top 20, στο οποίο είχε παραμείνει επί 12 δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της τραγουδίστριας, το οποίο έχει το γενικό τίτλο «Phoenix» και κυκλοφόρησε το Νοέμβριο, σχεδόν έξι χρόνια μετά τον παρθενικό δίσκο της «Ora».

Το «Let You Love Me» χάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ στη Rita Ora, καθώς αποτέλεσε το 13ο τραγούδι της που εμφανίστηκε στο Top 20 του Ηνωμένου Βασιλείου, μία επίδοση που δεν έχει πραγματοποιήσει καμία Βρετανίδα γυναίκα καλλιτέχνιδα.

Αξιοσημείωτα

Αυτήν την εβδομάδα τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν το «Loco Contigo» του DJ Snake με τον J Balvin με τον Tyga (+11 θέσεις – Νο. 18) και το «Piece Of Your Heart» των Meduza με τους Goodboys (+6 θέσεις – Νο. 11).

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ