Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (31/2019)

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τέταρτη εβδομάδα συνολικά επιστρέφει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart ο Daddy Yankee με τη νέα επιτυχία του «Con Calma» σε συνεργασία με τον Snow.

Ο Πορτορικανός καλλιτέχνης αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους διαμορφωτές τάσεων στη μουσική βιομηχανία.

Έχοντας κυκλοφορήσει κατά μήκος της πολυετούς καριέρας του κορυφαίες επιτυχίες διεθνών διαστάσεων, όπως το «Gazolina» και το «Despacito», ο Daddy Yankee προσθέτει στο βιογραφικό του άλλο ένα τραγούδι – ορόσημο.

Το «Con Calma» έχει βρεθεί στο Νο. 1 σε 18 χώρες και στο Top 10 άλλων δέκα χωρών, ενώ το επίσημο video clip του τραγουδιού έχει υπερβεί τις 1,2 δισεκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube σε διάστημα έξι μηνών.

Τον Απρίλιο ο Daddy Yankee ανανέωσε το «Con Calma» προσκαλώντας την Katy Perry να συμμετάσχει στο επίσημο remix του τραγουδιού, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση στις μη ισπανόφωνες αγορές.

Νέες είσοδοι

«bad guy» – Billie Eilish & Justin Bieber (No. 20)

Το «bad guy» της Billie Eilish είχε διανύσει 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20, πριν βρεθεί προσωρινά εκτός της κατάταξης.

Ύστερα από απουσία μίας εβδομάδας, το «bag guy» επανέρχεται για 12η εβδομάδα στην κορυφαία εικοσάδα, με ένα ολοκαίνουργιο remix στο οποίο η Billie Eilish ενώνει δυνάμεις τον Justin Bieber.

Η αρχική έκδοση του «bad guy» συμπεριλαμβάνεται στον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της Billie Eilish, το «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?» που κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου. Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του IFPI Albums Sales Chart στην Ελλάδα και παρέμεινε στην κορυφή για δύο διαδοχικές εβδομάδες.

Αξιοσημείωτα

Αυτήν την εβδομάδα τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν το «Don’t Call Me Up» της Mabel (+2 θέσεις – Νο. 13) και το «Calma» του Pedro Capó με τον Farruko (+2 θέσεις – Νο. 14).

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ