Άννα Βίσση: Παρασκήνια από το video clip του «Ηλιοτρόπια»

Τα «Ηλιοτρόπια» της Άννας Βίσση αποκτούν εικόνα.

Η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το music video του ομότιτλου τραγουδιού του νέου άλμπουμ της «Ηλιοτρόπια» και για ακόμα μία φορά ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει.

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» και το καλλιτεχνικό alter ego της, ο Νίκος Καρβέλας, παρουσίασαν 14 ξεχωριστά «Ηλιοτρόπια», καθένα εκ των οποίων διηγείται καταστάσεις της καθημερινότητας του έρωτα.

Το άλμπουμ μέσα σε μία ώρα από την κυκλοφορία του από την Panik Gold σκαρφάλωσε στο Νο. 1 του iTunes chart στην Ελλάδα και κατέκτησε την ίδια θέση και στην Κύπρο.

Επίσης το CD του «Ηλιοτρόπια» έχει διανύσει τέσσερις (μη συνεχόμενες) εβδομάδες στην πρώτη θέση του επίσημου Albums Sales Chart της IFPI.

Η Panik Entertainment Group μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του music video για το ομότιτλο τραγούδι του «Ηλιοτρόπια».

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ανάρτηση της δισκογραφικής εταιρείας.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση συντονίζεται σε ρυθμούς καλοκαιρινούς και προσκαλεί όλους τους φίλους της στο μεγάλο live της φετινής περιοδείας της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ