Βασίλης Καρράς feat. Κόμης Χ «Απ’ το βορρά μέχρι το νότο (MAD VMA 2019 VERSION)»

Τα MAD Video Music Awards μας έχουν συνηθίσει σε ιδιαίτερες συνεργασίες ανάμεσα σε καλλιτέχνες από διάφορα μουσικά είδη. Μια από αυτές τις συνεργασίες , που παρουσιάσθηκε στην σκηνή των MVMA 2019 και αγκαλιάσθηκε από το κοινό ήταν αυτή ανάμεσα στον Βασίλη Καρρά και τον Κόμη Χ
σε μια επανεκτέλεση του γνωστού τραγουδιού του Βασίλη Καρρά “Απ’ το βορρά μέχρι το νότο”.

Δείτε την εμφάνιση των καλλιτεχνών στα MAD VMA 2019: https://www.youtube.com/watch?v=okWz1JZo3i0

Ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού Βασίλης Καρράς συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ανατρεπτικό Κόμη Χ με αφορμή τα MAD Video Music Awards 2019 by Coca-Cola σε μια ολοκαίνουργια έκδοση της επιτυχίας του «Απ’ το βορρά μέχρι το νότο».  Το τραγούδι πρωτοκυκλοφόρησε στον ομότιτλο δίσκο το 2015 και έχει συμπληρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 20.000.000 προβολές στο YouTube αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών. Την μουσική του κομματιού υπογράφει ο Βασίλης Δαραμούσκας και τους στίχους ο Γιάννης Μαλλιάς, ενώ την διασκευή του έχει επιμεληθεί ο ARCADE.

Ο Βασίλης Καρράς παρέλαβε φέτος το τιμητικό βραβείο στα MAD Awards για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι, ενώ λίγο μετά τραγούδησε τρεις από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες με το κοινό να τον αποθεώνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. ΣυμφωνώΠερισσότερα