Sin Boy: Ολόκληρο το άλμπουμ «KA GU RAS» στο Top 10 του Spotify

Τα νέα τραγούδια του Sin Boy έχουν κατακλύσει το ελληνικό Spotify.

Η σαρωτική επιτυχία του Sin Boy συνεχίζεται.

Και τα 8 τραγούδια από το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ «KA GU RAS» βρέθηκαν στις 10 πρώτες θέσεις του ελληνικού chart στο Spotify από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου

Πιο συγκεκριμένα, το «#31#», του οποίου μάλιστα το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, βρέθηκε στο Νο. 1, ενώ από το Νο. 3 μέχρι το Νο. 10 συναντάμε και τα υπόλοιπα τραγούδια του «KA GU RAS»: Το «Americana»« (Νο. 3), το «Ciao Bella» (Νο. 4), το «Comsi Comsa» (Νο. 5), το «Sientelo» (Νο. 6), το «Angelina» (Νο. 7), το «Mama?» (Νο. 8) και το «Camila» (Νο. 10).

Παράλληλα, το άλμπουμ βρέθηκε από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Νο. 1 του Album Chart στο Apple Music.

Το νέο άλμπουμ του Sin Boy με τίτλο «KA GU RAS» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Η παρουσίαση του «KA GU RAS» έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου στο «Island Athens Riviera», με πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων να δίνουν το παρών.

Λίγο πριν την έναρξη του live, ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single «Mama?» στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων του άλμπουμ θα παραχωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος).

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ