“Λόγια Όμορφα” ( Stanga )|Η Γιάννα Τερζή παρουσιάζει για πρώτη φορά στα ελληνικά το απόλυτο ethnic hit των 100.000.000 views!

Η Γιάννα Τερζή παρουσιάζει για πρώτη φορά στα ελληνικά το απόλυτο ethnic club hit “Stanga” των 100.000.000 views! σε στίχους δικούς της και μουσική Sagi Abitbul & Guy Haliva.

Η Γιάννα Τερζή μας λέει «Λόγια Όμορφα», και μάλιστα γραμμένα από την ίδια, μέσα από το ολοκαίνουργιο single της.  Οι Sagi Abitbul & Guy Haliva, δημιουργοί της τεράστιας επιτυχίας «Stanga» που κυκλοφόρησε το 2016 και ακούγεται μέχρι και σήμερα σε όλα τα clubs και τα dj setsεμπιστεύθηκαν στη Γιάννα Τερζή την ελληνική απόδοση του τραγουδιού που αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα Ευρωπαϊκά club hits των τελευταίων ετών, έχοντας σημειώσει πάνω από 100.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο Spotify.

Έτσι, το super ανεβαστικό «Stanga» κυκλοφορεί πλέον επίσημα και σε ελληνική version από τη Minos EMI / Universal με τη μοναδική φωνή της Γιάννας Τερζή και τίτλο «Λόγια Όμορφα» και σίγουρα θα είναι η επιτυχία όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά του 2019. 

Δείτε το official lyric video στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=uul0OUfUkls

 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ