Pabllo Vittar και Charli XCX ενώνουν δυνάμεις στο «Flash Pose»

Μία iconic συνεργασία από δύο καινοτόμους καλλιτέχνες.

Η Βραζιλιάνα drag queen Pabllo Vittar κυκλοφορεί από τη Sony Music το single «Flash Pose» σε συνεργασία με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Charli XCX.

Το music video του τραγουδιού έχει ξεπεράσει τις 4 εκατομμύρια προβολές και όταν αποκαλύφθηκε έφτασε έως το Νο. 60 των δημοφιλέστερων βίντεο παγκοσμίως στην πλατφόρμα.

Το «Flash Pose» είναι μία iconic συνεργασία όπου δύο καινοτόμοι καλλιτέχνες ενώνουν τα ταλέντα τους και δημιουργούν ένα τραγούδι γεμάτο χαρά και ενέργεια, το οποίο τάσσεται υπέρ της ενδυνάμωσης και της αυτοπεποίθησης.

Ο electronic ήχος του και οι techno επιρροές θα σας παρασύρουν στο ρυθμό του.

Η Pabllo Vittar λέει: «Το “Flash Pose” είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια που έχει δημιουργήσει έως τώρα. Η ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με την Charli XCX ήταν μία όμορφη εμπειρία, είναι μία πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και μου αρέσει να δουλεύω μαζί της.»

«Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτήν την κυκλοφορία και για το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα να απευθυνθώ σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να χορέψω και να απολαύσω αυτό το τραγούδι μαζί με όλους τους θαυμαστές μου», συμπληρώνει.

Το «Flash Pose» είναι το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι της Vittar, αλλά και το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της «111».

Η Pabllo Vittar έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές συνεργασίες με καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, όπως οι Major Lazer («Sua Cara»), Lali («Caliente»), Charli XCX («I Got It»), Diplo («Então Vai») and Sofi Tukker («Energy»). Το «Flash Pose» διευρύνει ακόμα περισσότερο τις προοπτικές της.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ