O Γιάννης Νικολάου & η Μπάντα των Λαθρεπιβατών στις Αμμοθίνες την Κυριακή 7 Ιουλίου

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και η  ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΩΝ έρχονται στιςΑΜΜΟΘΊΝΕΣ στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για μια κι μοναδική εμφάνιση την ΚΥΡΙΑΚΗ 7-7-2019  ώρα έναρξης 22.00.  Συμμετέχει η πιανίστρια  και τραγουδίστρια ΧΡΥΣΑ ΚΩΤΤΑΚΗ. 

Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  εις εκ των δύο «Λαθρεπιβατών»,  (Παντελής Θαλασσινός ο έτερος), τραγουδοποιός ηθικός αυτουργός επιτυχιών  που όλοι έχουμε αγαπήσει θα μας παρουσιάσει τα διαχρονικά τραγούδια του,  όπως «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»,  «Ταξίδι στο όνειρο», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω»,  «Ανησυχώ»,  «Ίχνος» , «Του φεγγαριού»,  «Τα άγρια πουλιά», «Αυγούστου η φωτιά», αλλά και τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο.

Έχει συνεργαστεί με την Χάρις Αλεξίου, την Δήμητρα  Γαλάνη, τον Βαγγέλη Γερμανό, τον Βασίλη Καζούλη, τον Πάνο Κατσιμίχα, τον Βασίλη Σκουλά, την Ελένη Δήμου, την Λένα Αλκαίου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της καλής Ελληνικής μουσικής.

Με το χαρακτηριστικό παίξιμο του στην κιθάρα, την εκφραστική φωνή του και με την πολύτιμη συνεργασία της μπάντας των Λαθρεπιβατών με τον Μάκη Κωνστάντη στα τύμπανα και το τραγούδι τον Πάνο Λύσσαρη στο μπάσο,τον Κώστα Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα και της πιανίστριας και τραγουδίστριας Χρύσας Κωττάκη υπόσχεται μια βραδιά με χειροποίητα τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο……..

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και η  ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΩΝ έρχονται στιςΑΜΜΟΘΊΝΕΣ στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για μια κι μοναδική εμφάνιση την ΚΥΡΙΑΚΗ 7-7-2019  ώρα έναρξης 22.00. 

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 27230-41798 & 6948377606  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ