Ilenia Williams: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το πρώτο τραγούδι της

Μία κατάθεση ψυχής από την Ilenia Williams.

Η Ilenia Williams φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People», όπου μίλησε στον Γιώργο Πράτανο για τη συγκινητική ιστορία πίσω από το πρώτο τραγούδι της, με τίτλο «Πιάσε Με», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το «Πιάσε Με» πως προέκυψε «τυχαία», δηλώνει.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα συναισθηματικά και ψυχολογικά και πέρασα ένα οχτάμηνο οριακής κατάθλιψης πριν από δύο χρόνια. Ουσιαστικά, δεν με έκανε τίποτα χαρούμενη και δεν έφταιγε κανένας γι’ αυτό», αποκαλύπτει η Ilenia Williams.

«Έφταιγα εγώ, που δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ την απώλεια. Κανείς δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την απώλεια, περνούσα τις φάσεις του πένθους και κάποια στιγμή, μιλώντας με μια φίλη μου, με ρωτάει: “Ρε παιδί μου, τι είναι αυτό που θα σε έκανε χαρούμενη;”», συνεχίζει.

«Γενικά είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας και της είπα πως ο μοναδικός τρόπος να βγάλω όλο αυτό το συναίσθημα από μέσα μου είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρω, δηλαδή να τραγουδάω και να εκφράζομαι μέσα από αυτό, όπως όταν ήμουν μικρή. Μου απαντάει: “Ωραία, γιατί δεν το κάνεις;”», περιγράφει.

Ilenia Williams - Πιάσε Με

Έπειτα από λίγο καιρό η Ilenia Williams γνώρισε τυχαία τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο.

«Μας σύστησε η ίδια φίλη μου, η Χριστιάνα. Του είπε ότι τραγουδάω πολύ ωραία και τότε εκείνος μου πρότεινε να πάω από το στούντιό του για να με ακούσει», εξηγεί.

«Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ να έχω πάλι ζωή μέσα στη θλίψη μου.»

«Και από εκεί και πέρα ούτε που θυμάμαι πώς εξελίχθηκε, έγινε όλο πολύ γρήγορα. Ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι… Ακούσαμε και ηχογραφήσαμε κάποια τραγούδια και καταλήξαμε στο “Πιάσε Με”», λέει στο «People» η Ilenia Williams.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ