Η Γιώτα Νέγκα έρχεται στις Ammothines | Σάββατο 20 Ιουλίου στις 22.00

Η αγαπημένη Γιώτα Νέγκα έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στις Ammothines στο Πετροχώρι αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη αυθεντική λαϊκή φωνή της  υπόσχεται να μας μαγέψει και να μας ταξιδέψει , όπως κάνει σε κάθε Live εμφάνιση της.

Από την πρώτη της εμφάνιση με το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά» μέχρι το «Δίκιο μου», τραγούδια που έχουμε όλοι ταυτίσει με την φωνή της, αλλά και μετά με την συνεργασία της με τον Θέμη Καραμουρατίδη σε δύο δίσκους, η Γιώτα Νέγκα έχει αποδείξει οτι είναι μια σπουδαία ερμηνεύτρια. Για αυτό άλλωστε διανύει μια άκρως επιτυχημένη πορεία, γεμάτη από σημαντικές συνεργασίες τόσο στη δισκογραφία όσο και στη σκηνή, έχοντας στο βιογραφικό της συνεργασίες με τους περισσότερους και σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες, όπως τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Κορακάκη, τον Κώστα Λειβαδά, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Βασίλη Δημητρίου, τον Μίκη Θεοδωράκη.

Το Σάββατο λοιπόν 20 Ιουλίου στις 22:00, δίνουμε όλοι ραντεβού στις Αμμοθίνες στο Πετροχώρι για να απολαύσουμε την Γιώτα Νέγκα σε μία μεγάλη συναυλία με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια

Είσοδος 10.00€.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ