Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στις Αμμοθίνες στο Πετροχώρι Μεσσηνίας | Σάββατο 13 Ιουλίου στις 22.30

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στις Αμμοθίνες στο Πετροχώρι Μεσσηνίας για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 13 Ιουλίου. Η ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή αφήνει την πρωτεύουσα και ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές περιπλανήσεις.

Εκτός όμως  από τα γνωστά της τραγούδια, όπως «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», η αγαπημένη Φωτεινή Βελεσιώτου εντάσσει στο πρόγραμμα της και τραγούδια από τον νέο της δίσκο, που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, ενώ στο δεύτερο μέρος της παράστασης  κυριαρχεί το λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας κ.ά.

Δίπλα της εμφανίζεται ο νέος ταλαντούχος και ανερχόμενος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς έχοντας στα χέρια του την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στην επιμέλεια της ορχήστρας, το πιάνο και το ακορντεόν.

Φωτεινή Βελεσιώτου στις Αμμοθίνες στο Πετροχώρι Μεσσηνίας το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 10.30 το βράδυ.

Είσοδος: 5 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ