1η Γιορτή Μήλου στην Πολιανή το Σάββατο 27 Ιουλίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολιανιτών Μεσσηνίας “Ο Παπαφλέσσας” και η τοπική κοινότητα της Πολιανής , μας προσκαλούν το Σάββατο 27 Ιουλίου στο όμορφο και ιστορικό χωριό της Πολιανής για την 1η Γιορτή Μήλου στις 21.00.

Το μήλο είναι άλλωστε ένα φρούτο πολύ αγαπητό σε όλους, με πολλές βιταμίνες και μεγάλη θρεπτική αξία, που πρέπει να αποτελεί κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής. Δεν είναι τυχαίο που ο λαός για τονίσει την τεράστια σημασία του και την προστατευτική του ιδιότητα από τις αρρώστιες, έχει βγάλει το ρητό “ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα.”

Οι κάτοικοι της Πολιανής λοιπόν για να τονίσουν την τεράστια σημασία του φρούτου αυτού, αλλά και για να προβάλουν την φυσική ομορφιά και ιστορική αξία και παράδοση του χωριού τους, διοργανώνουν την 1η Γιορτή Μήλου και καλούν όλον τον κόσμο να επισκεφτεί το χωριό τους, να απολαύσει τα γευστικά εδέσματα με βάση παρασκευής το μήλο, τα οποία θα σερβίρονται και να διασκεδάσει με τα τραγούδια του μουσικού συγκροτήματος “Υπόψιν”. Η συμμετοχή για τον κόσμο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Η 1ή Γιορτή Μήλου Πολιανής γίνεται μαζί με το καθιερωμένο πανηγύρι για τον εορτασμό του Άγιου Παντελεήμονος και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.gr EnterMessinia TV

Θα σερβίρονται εδέσματα με βάση το 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ