11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας| 26, 27 & 28 Ιουλίου 2019 στον Άρι

To 11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει στις 26, 27 & 28 Ιουλίου 2019 σε νέο χώρο ( Αποθήκες ΑΣΟ Παμίσου δίπλα στο φράγμα Παμίσου). Αλλάζει, εξελίσσεται, μεγαλώνει και μετατρέπεται φέτος σε ένα μεγάλο river party, παραμένοντας όμως πάντα μια εκδήλωση με πλούσιο περιεχόμενο, που θα αφήσει εποχή στην πόλη.

Ξεκίνησε το 2008, ως ένα εθελοντικό φεστιβάλ του Οργανισμού Νεολαίας και Εκπαίδευσης Κ.Α.ΝΕ., με σκοπό να προσφέρει ανοικτό πεδίο έκφρασης στις τέχνες και τα αθλήματα του δρόμου. Μουσικές, γκράφιτι, skates, street dance και θέατρο έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Μέσα στα χρόνια, ωστόσο, από ένα μικρό φεστιβάλ που έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, σε μια παραμελημένη πλατεία της πόλης, μετατράπηκε σε ένα διεθνές 4ήμερο φεστιβάλ, από το οποίο περνούν συνολικά περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες, ενώ αποκορύφωμα όλων των παραπάνω ήταν το τιμητικό σήμα της EFFE κι η ένταξή του στη μεγάλη οικογένεια των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, μια πολύ σημαντική διάκριση και αναγνώριση του έργου του.

Όσο και να μεγάλωσε όμως, το φεστιβάλ κρατά αναλλοίωτες τις αρχικές του αξίες και συνεχίζει, πάντοτε με κύριο στόχο του να δώσει στις τέχνες του δρόμου τη θέση που τους αρμόζει.

Φέτος λοιπόν το Φεστιβάλ μεταφέρεται σε ένα πολύ όμορφο χώρο στον Άρι , όπου θα δημιουργηθεί ένα κατασκηνωτικό χωριό, το οποίο θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες και τις εκδηλώσεις.    Ο χώρος της κατασκήνωσης θα είναι φροντισμένος ενώ θα υπάρχει γενική φύλαξη από το φεστιβάλ, ωστόσο το στήσιμο της σκηνής και η ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων θα είναι ευθύνη των κατασκηνωτών. Λίγα μέτρα από το φεστιβάλ υπάρχει ταβερνάκι με ειδικές τιμές για τους κατασκηνωτές. Διάφορες δραστηριότητες θα γίνονται όλη την ημέρα του Σαββάτου και της Κυριακής. Για όσους κολυμπήσουν στο ποτάμι θα υπάρχει ναυαγοσώστης, ωστόσο οι κολυμβητές έχουν την ευθύνη για την προσωπική τους ασφάλεια. Τέλος η καθαριότητα του χώρου είναι συνευθύνη όλων μας και θα θέλαμε να παραδώσουμε στο χωριό που μας φιλοξενεί, έναν χώρο καθαρό και φροντισμένο.

Το πρόγραμμα πλούσιο. Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, Social Waste, Πέτρος Μάλαμας και 6 ακόμη σχήματα θα μας χαρίσουν όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, dirt bikes, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops, προβολές και πάρα πολλά άλλα, όπως κάθε χρονιά.

 

11o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , 26, 27 & 28 Ιουλίου 2019 , ΑΣΟ Παμίσου (δίπλα στο φράγμα Παμίσου)

Πληροφορίες : 27211 10740
Διαδικτυακά : info@streetfestival.gr

Τιμές εισιτηρίων:
Νεανικό/ ανέργων ημέρας 10€ (μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας)
Προπώληση ημέρας 13€
Νεανικό/ ανέργων τριημέρου 25€ (μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας)
Προπώληση τριημέρου 30€
Στην είσοδο / ημέρα συναυλίας 15€

Προπώληση εισιτηρίων: (από 3 Ιουλίου)
-Μαμρα
-Tricky
-Mezebar Gazoza
-Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη
-ΑΣΟ Παμίσου
-viva.gr
-καταστήματα Seven Spots (σε όλη την Ελλάδα)
-καταστήματα WIND (σε όλη την Ελλάδα)

Διοργάνωση:
Kalamata Street Festival
Novel Vox
Mojo Live

http://streetfestival.gr
https://novelvox.com.gr
https://www.facebook.com/pg/mojolivepatras

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. ΣυμφωνώΠερισσότερα