«Όσο Κρατάει Ένα Φιλί»: Η Αγάπη Διαγγελάκη τραγουδά Νίκο Πορτοκάλογλου

«Όσο Κρατάει Ένα Φιλί»… Μία στιγμή μαγική και άκρως ξεχωριστή… 

Η Αγάπη Διαγγελάκη παρουσιάζει το τραγούδι «Όσο Κρατάει Ένα Φιλί» σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μοιράζεται μαζί μας κάποιες αγάπες της για να γνωριστούμε καλύτερα.

«Αγαπώ τα πρωινά και τα φρούτα, τα χρώματα και τις μυρωδιές, αγαπώ τον ήλιο και το πως μπαίνει μέσα στο δωμάτιο, αγαπώ τις αγκαλιές και τα χαμόγελα, αγαπώ τα ζώα και τη φύση, αγαπώ να νιώθω δημιουργική και να μοιράζομαι, αγαπώ να ζω το παρόν, αγαπώ τη μουσική και τη σωματική έκφραση, αγαπώ να τραγουδάω την ψυχή μου, είτε είμαι πάνω στη σκηνή, είτε όχι», περιγράφει.

«Αγαπώ να μοιράζομαι μαζί σας στιγμές, τις αλήθειες μου και τις αλήθειες σας, αγαπώ τα μαύρα μας, τα άσπρα μας και όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις γιατί πάντα κάτι μας λένε, αγαπώ τους δρόμους που ανοίγουμε παρέα μέσα από τη μουσική, αγαπώ τη μουσική γιατί για μένα είναι το καράβι για το ταξίδι στη ζωή», συνεχίζει η Αγάπη Διαγγελάκη.

«Κι αν απορείτε γιατί λέω μόνο τι αγαπώ, δεν είναι γιατί δεν υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν, ίσως να μιλήσουμε για αυτά κάποια στιγμή, για την ώρα όμως έχω ανάγκη να πάω αντίθετα στο ρεύμα που λέει πως όλα μαθαίνονται μόνο μέσω του πόνου, του φόβου και της απώλειας. Ε όχι, δεν υπάρχει μόνο αυτό!»

Πριν 4 χρόνια, η Αγάπη Διαγγελάκη γνώρισε έναν άνθρωπο για τον οποίο αισθάνθηκε πως πίστευε ακριβώς το ίδιο, τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

«Ανήσυχο πνεύμα, δημιουργικό και ασυμβίβαστο, τον συνάντησα εκεί που κάθε στίχος του ήταν αισιοδοξία, παρότρυνση για ζωή, αναζητούσε “Εισιτήριο” για να χαθεί μες του κόσμου το μυστήριο, ευχόταν στον καθένα μας όσο μεγαλώνει να μοιάζει όλο και πιο πολύ στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του κι αν φοβηθεί, να μην τα παρατήσει, αναζήτησε το διάλογο με το “Αν Μια Φορά Ρωτούσες”, την επαφή και το μοίρασμα, με το “Πότε Θα Σε Δω” και το “Μαζί” και μέσα στον κόσμο των Λωτοφάγων μου υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι το παρόν, γιατί οι στιγμές γνωρίζουν μόνο ένα χρόνο, το τώρα», σημειώνει.

«Ο λόγος για τον αγαπημένο μου Νίκο Πορτοκάλογλου που τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη χαρά που μοιραζόμαστε αυτά τα χρόνια.
Μέσα από τη χαρά του να ζούμε στο τώρα, αλλά και τον πόνο που μπορεί να κρύβει για κάποιον αυτή η στιγμή.. “Όσο κρατάει ένα φιλί…”»

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ