Ο French Montana συναντά τις City Girls στο «Wiggle It»

Οι πληθωρικές παρουσίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο music video για το «Wiggle It».

Ο French Montana συναντά τις City Girls στο νέο single «Wiggle It» που κυκλοφορεί από την Epic Records / Sony Music.

Ο ράπερ από το Μπρονξ, που γνώρισε την άνοδο στη σταδιοδρομία του μετά τη διεθνή επιτυχία του τραγουδιού «Unforgettable» ενώνει τις δυνάμεις του με το πιο εκρηκτικό hip-hop δίδυμο του Μαϊάμι.

Τις City Girls συγκροτούν η Yung Miami και η JT, οι οποίες κέντρισαν την προσοχή μετά την εμφάνισή τους στη viral επιτυχία «In My Feelings» του Drake. Το ντουέτο διαθέτει ήδη στο βιογραφικό του ένα πλατινένιο single, χάρη στη συνεργασία του με την Cardi B στο τραγούδι «Twerk».

Το bouncy banger «Wiggle It» περιέχει samples από την επιτυχία «Push the Feeling On» που κυκλοφόρησαν το 1991 οι Nightcrawlers. Με την παραγωγή ασχολήθηκαν ο Ben Billions και ο Montana.

Το music video για το «Wiggle It» ανταποκρίνεται πλήρως στο κλίμα του τραγουδιού, αφού οι πληθωρικές παρουσίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στις αρχές Ιουλίου ο French Montana αποκάλυψε το mixtape «Coke Wave 4» δίνοντας συνέχεια στην ομότιτλη σειρά που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τον Max B.

Επίσης ξεκίνησε μαζί με τον Wiz Khalifa την περιοδεία «The Decent Exposure Tour» στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Αυγούστου και παράλληλα βρίσκει το χρόνο να επισκέπτεται το στούντιο για την ηχογράφηση του τρίτου άλμπουμ του, όπου θα συμπεριληφθεί και η συνύπαρξη με τον Drake στο «No Stylist».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ