«Άλλαξα»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί ολοκαίνουργιο τραγούδι

«Άλλαξα» τιτλοφορείται το καινούργιο τραγούδι και video clip του Νίκου Βέρτη.

Ένα συνηθισμένο και ανιαρό απόγευμα στα τέλη Ιουλίου απέκτησε ξαφνικά ενδιαφέρον χάρη στον Νίκο Βέρτη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μας εξέπληξε ευχάριστα ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού, το οποίο θα σηματοδοτήσει τη δισκογραφική επάνοδο του με νέο υλικό μετά από διάστημα μεγαλύτερο του ενάμιση χρόνου.

Το νέο single του Νίκου Βέρτη φέρει τον τίτλο «Άλλαξα».

Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία του καταξιωμένου καλλιτέχνη μετά τη δισκογραφική δουλειά «Ερωτευμένος» που έγινε πραγματικότητα το Νοέμβριο του 2017 και περιείχε 9 τραγούδια, των οποίων η πλειοψηφία αγαπήθηκε από το κοινό.

Τραγούδια όπως το «Ερωτευμένος», το «Αν Μ’ Αγάπησες», το «Φύγε», το «Πρόσεχε Καλά», το «Γιατί Το Μετανιώνεις» και το «Αν Καταλάβαινες» είναι τα τραγούδια του δίσκου άφησαν το σημάδι τους στις ραδιοφωνικές συχνότητες και εμφανίστηκαν όλα στο Top 20 του ελληνικού airplay chart.

Νίκος Βέρτης - Θέλω Να Με Νιώσεις - Nikos Vertis - Thelo na me nioseis (Official Video Clip) - Hit Channel

Ο Νίκος Βέρτης κάνει την έκπληξη και στην καρδιά του καλοκαιριού ετοιμάζεται να μας προτείνει ακόμα μία ξεχωριστή επιτυχία.

Το «Άλλαξα» θα κάνει ντεμπούτο παράλληλα με το επίσημο video clip που θα του δώσει μορφή.

Εάν έχετε την (εύλογη) απορία πότε θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη, η απάντηση είναι αινιγματική και προέρχεται από την περιγραφή του teaser για το music video του «Άλλαξα»: «Έρχεται στις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες…»

Ωστόσο το μυστήριο έλυσε η Heaven Music που ανακοίνωσε ότι τραγούδι θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ